Bus eller Godis?

Är nyss hem kommen från systeryster och har precis hunnit tagit en dusch och är nu färdig för sömn. Denna dag/kväll har spenderats med Syrran, kändes som vi inte hade träffats på år och dar fast än vi nästan ses varje dag. Åt en finfin parmiddag med en chailatte till efterrätt, mumma. Några barn avbröt dock vår middag med bus eller godis? Gav det ett varsit äpple och hälsa att de måste tänka på tänderna. Självklart som alla andra onsdagskvällar så har jag varit djupt insatt i bonde söker fru, godnatt ska upp tidigt och rida min lilla sparv.
 

häst relaterad dag

så fruktansvärt nöjd över min häst idag, red övee vägen med syrran som tömkörde pax. red på graman då han har varit uppe vid trätopparna och inte varit avslappnad. red över vägen och jobbade mycket i öppna, längde, korta och jag fick verkligen rida. hon blev jätte fin och det kändes verkligen strålande efter passet. syrran ska hjälpa mig lite imorgon och så ska jag testa ett par nya lindor jag köpte idag knall lila jag dör så snygga.
 

Skrutten på första tävlingen tillsammans

Det var en gång i Juli

Ett rätt så komiskt minne har jag efter Sarelli, första sommaren då jag hade min alldeles egna häst. Han gick i hagen bredvid ridbanan med grabbarna, tror att det var efter ridpass när jag kom med hinkar med vatten till hagen för att fylla på. Ena sekunden så ligger han och gassar i solen, när jag sedan tittar bort några sekunder och tittar tillbaka så ser jag honom sittande. Han sitter där iallafall några sekunder för jag hinner att dra fram min mobil och knäppa ett kort, haha lilla skrutten.
 

En dag som denna

Vilket piggt inlägg jag fick till innan, bara en rubrik måste ha blivit någon vajsing med när jag ladda upp det. Min dag har gått ut på att jag har åkt stört mycket buss, ridit Pia, träffat Ebba ett antal gånger och tittat på film till kvällkvisten. Om Pia idag då, red på banan med Sofia i regn ytterst trevligt med regn. Kan inte direkt säga att det gick bra men de är nog för att vi är nya tiillsammans, har inte den blekaste aning hur man rider den lilla sparven. Hon var rätt stoig idag, sur när jag fattade galopp lite arg på Vetra, skyller på vädret och att hon håller på att sätta teddypäls. Huvudsaken med våra pass nu är grunderna kunna fatta galopp, länga,korta, halvhalter, lite volter, och lite sidvärdsrörelser mest för att motionera då jag inte har så mycket koll på henne hur man korigerar och så, är fortfarande riktigt inriden på Sarellis gamla banor. Vi ska iallafall träna våran första dressyr träning om två veckor längtar, så att jag kan få lite bra tips och knep till min nya häst.
 

Har haft en fin luch med Ebba

på bussen

sitter på 110an ut till hemringe, satan vad jag är trött och har den otur att hamna precis under högtalaren, nästa bågspännar vägen. träffade en gammal vän när jag väntade på bussen på centralstationen hon skulle till stallet och åka in med en häst till ultuna håller alla tummar. nu ska jag snart av ska rida lill pia med sofia hoppas hon sköter sig.
 

Soulsisters

Sitter och väntar på att någon ska knäppa på varmvattnet igen, håller på attt frysa ihjäl efter otroligt många timmar i stallet med Soffan och Syrran. Gick upp sex imorse när päronen skulle till jobbet så att pappa kunde droppa mig i stallet så att jag kunde ta ut kusarna. Vattnet funkade inte, lysande verkligen var någon vatten läcka i själva pumpmanicken, ska inte uttala mig så mycket  har noll koll. Pappa skulle ut och fixa efter jobbet så hoppas att vattnet är tillbaka imorgon. Som tur var hade vi vatten i tanken så att hästarna iallafall får något att dricka.
Red iallafall ut med tjejerna idag och det gick mycket bra, hon var lugn och det är de viktigaste nu i början. Travade lite på våran strålande skogsväg och hon skötte sig, tummarna upp för Pialotta. Ska ta mig en dusch nu hoppas att varmvattnet är tillbaka.
 

Jag skulle ljuga om jag sa att min häst hade små öron

Städas för fullt

Har precis torkat golvet i mitt rum och väntar nu på att det ska torka innan jag ska kånka min soffa på plats och köra ett varv med moppen igen. När rummet är klart måste jag försöka hinna med ett par sidor i någon av de hundra böckerna jag ska läsa på lovet. Ikväll väntas familje mys framför tvn först solsidan, sedan Heleniushörna och sist men inte minst min favorit och så även min moders Beck. Perfekt avslut på veckan med en svensk deckare, ha det bra.
 

Varje tår är för dig

Saknaden är större än någonsin

Faan vilken piss dag denna Söndag har förvandlats till har äckligt mycket och göra ser inte direkt ut som att kunna vila ut. Tänker på min vita prins varje sekund som går skulle jag kunnat hindra att allt hände, var det mitt fel? Idag är just en sån dag som alla ens tankar bara flyger runt i huvudet. När jag promenerade förbi platsen som allt hände en månad senare med min nya häst, känns så overkligt, ingen ska få råkas ut för något sånt här. Kan här och nu säga att mitt 2012 kom för att glömmas bort det har varit för mycket nu t.o.m för mig. Just idag känns det jävligt svårt att blicka frammåt, men det är ett måste mitt liv måste gå vidare nu med Pia och med Sarelli i mina tankar. Men livet det fortsätter och just nu är det tufft men de får man helt enkelt försöka att leva med, inte nog med detta måste grabba tag i helvetes plugg och dessutom städa mitt rum. Min dag förblir dålig får försöka lyfta den med musik av alla dessa former. Jag älskar dig Sarelli.
 
 

Tidig morgon i stallet

Åkte ut tidigt till stallet med pappa för attsläppa ut dom små djuren, det var fruset på ridbanan så bestämde mig ganska snabbt för att inte rida ut ensam bland det första jag gör. Fixade i stallet var en sånn himla fin morgon frost överallt och solen låg på. Tog min lilla pingla på en långpromenad i solen så att hon iallafall fick röra på sig la även in en del ledarskap då jag tycker att hon är lite för närgången när man hanterar henne, en timme blev våran promenad dock så tappade vi bort hunden på vägen hem men hon kom gåendes in på gården efter en timma min hund är allt bra speciell.
 

Ut på Prommis

GRATTIS EBBA!!

Gutenmorgen

Super skön morgon, vaknade till strålande väder och helt utvilad. Sofia plockade ut hästarna så det blev en fin sovmorgon, sadelgubben kommer runt två och fixar Pias sadel lysande. Går ingen nöd på mig ska fixa med lite grejer och sen kommer fadern och plockar upp mig så rullar vi ut till stallet, har hand om paxen idag men han ska vila så ska bara mocka två boxar och fixa mat så det är lugna puckar.
 

Lite musik

 

Fredagsmys

 

Känslan av att äntligen ha lov

Då har man klarat av en stor bit av första terminen i gymnasiet på katedralskolan. Haft en riktig piss dag idag så vi stryker ett sträck över allt innan jag kom till stallet. Hade ju bestämt mig att hoppa upp på lilla bambi hästen idag efter gårdagens ridpass. Men när jag kom till stallet var jag tveksam det blåste, Pia har inte gått seriöst på en vecka, första gången hemma, ny ryttare jag nojjade för allt. Men någonstans där kom jag att tänka på vad fan kan hända jag ramlar av det gör ont, klädde på mig en massa kläder och väst och hela köret. Pia var rätt stissig när jag tog in henne gick nästanöver mig höll på att resa sig i boxen det slutade med att jag blev riktigt förbannad när jag promenerade med henne, jag vill inte ha en häst som går på mig det kan bli farligt så hon fick backa och stanna och det tarditionella ledarskaps övningarna. Jag klädde på henne dressyrsadeln och jag och sofia kom fram till att den låg helt ok, så longerade henne lite för att sedan hoppa upp på henne. Hon brydde sig inget så jag skrittade runt på henne ett tag och nöjde mig så. Imorgon kommer sadelgubben, fixar sadeln och sen ska jag rida, oj vad jag ska rida för nu har jag ett helt lov framför mig. Bjuder på en snygg bild på fina Pia och jag liknande en köttbulle från första gången på ryggen hemma.
 
 

Uppe på ryggen

mot stallet

Känslo laddad kväll

Red Vetra idag och herregud vad jag har saknat det att få sitta och trimma sitta och flytta och vara sådär extra hästtjej uppe på ryggen. Det är en månad imorgon som prinsen gick bort och de jag trodde var att jag hade avslutat ett hemskt kapitel i mitt liv för att sedan gå vidare med en ny start med Pia visades svårare än vad jag vtänat mig. Allt resulterades i att när jag hoppade av Vetra med en grym känsla så började i samma sekund att mina tårar att rinna, passet hade varit i det stuk som mitt sista med Sarelli när jag satt där mina sista dagar och trimmade på banan, plocka lite här, lände lite där och testade vad händer egentligen. Det bara brast den styrka som jag intalat mig själv att den skulle hålla för påfrestningar, man är inte så stark som man alltid tror och jag börjar som smått att acceptera det. Imorgon kan jag inte berga mig längre, testar lägga på mina sadlar hoppas på att någon funkar och hoppar upp både jag och Pia behöver några minuter på ridbanan, sadelgubben kommer på lördag.
 
 
 

Dagen

 
Då har ännu en dag gått, en dag med flera händelser, en dag med både skratt och tårar och denna dag är den 25Oktober, Matte provet idag kändes skapligt inte lysande men inte heller struts känslan av att bara vilja gräva ner sig i en grop Det känns som att hela denna dag endast har byggts upp på det där förbannade matteprovet, man har lagt ner så mycket energi på att bara plugga och sen plötsligt släpper det när man har pressat sig till max i det tysta klassrummet med flertalet ungdomar omkring sig, Nu dröjer det 2veckor tills jag sitter där och svettas i panik över nästa prov nu ska jag passa på att njuta av ett höstlov med min nya häst.
 
 
 

PANIKPLUGG

Hall Of Fame

Börjar om cirkus 40minuter men det är lugna puckar, behöver endast hoppa i dojjorna och slänga mig på cykeln. Svenska första lektionen, woopa älskar verkligen våran svenskalärare hon är nog den grymmaste läraren på hela skolan. Efter det är det lunch och det blir pannkakor, alltid sådan lycka när det är pannkakor i skolan. Efter lunchen väntas en timme med naturkunskap och den timmen ska man kunna hålla ut och efter det då är det händer. Matteprovet.. Är på något konstigt vis rätt taggad, vill göra ett super prov för att sedan sätta mig på bussen i ren lycka och åka till stallet. Vem vet kanske sitter där och har ångest på 110 runt tre tiden istället. Tar nog en långpromenad med Pia idag så hon får sträcka ut på lite hårdare underlag på andra sidan vägen men det går nog bra. Sedan kommer sofia och hon ska hoppa Pax och jag ska rida hennes bjässe, men det blir så bra så. Det var min dag i korthet, idag kommer det att bli en bra dag.
 

GODMORGON!!

med ett leende på läpparna

Bonde söker fru

Just nu är det reklam på bonde söker fru, och jag sitter och är lite små sur över kamelbondens val haha så jäkla insatt. Idag har Hanna och jag råpluggat hoppas att allt sitter imorgon till matteprovet, och för att blicka tillbaka över att Hanna gjorde min dag idag. När jag kom från historian för att i farten byta böckerna i mitt hatade underskåp så öppnade jag och vad ser man, att världens bästa Hanna har gjort små kakpaket som hon lagt i skåpet med citat. Detta gjorde min dag och gud vilka välsmakande kakor.
 
 

Min lilla bambi

Onsdag

Dagen rullar på ska ha någon föreläsning efter skolan, sjukt segt. Skyndar mig hem efter det med Hanna och griper tag i matteboken och hård pluggar från början imorgon ska matteprovet sitta och det ska inte bli några slarvfel som jag alltid lyckas med. Kvällens höjdpunkt består av bonde söker fru som börjar att bli en standard i familjen Johansson, längtar redan till det. Jaa jag är lite för insatt i den överskattade serien. Nu ska jag sätta mig in i privatekonomin på lektionen ha det bra. slänger in ernst för lite mysfaktor.
 

Hanna har gjort min dag!

vaniljthé

Ska snart bege mig till affären för att inhandla lite thé till kvällens engelska pluggande mitt i allt ska jag hinna se på svenska hollywoodfruar och äta kakor med mamma. otroligt trött är verkligen inte van med att ha häst igen, men klagar inte det är underbart att få känna hästlukten igen och få lite skit under naglarna. Tömkörde som sagt Pia idag och jag tror att hon var tömkörd innan men jaa det gick sådär. Hon och jag missförstod nog varann lite men det klart är svårt i början med en helt ny häst. Men vi kämpade på och kunde ha henne på en volt i trav, nöjd över det lilla. Såg på henne sen att hon var trött i huvudet när jag och Sofia skrittade av runt åkern, tror endå att det är bra att jag börjar nu på marken och lära känna henne så börjar jag rida henne till nästa vecka om allt går bra men det ska det för hon är lugnet själv en så länge bryr sig inte om alla konstiga saker på gården som händer. Imorgon ska hon bara få skrota i hagen och jag ska bita tag i matte pluggandet, så ska jag försöka få tag på sadelgubben igen.
 
 

på bussen

Påväg till stallet efter en totalt värdelös dag i skolan, sitter och gruvar mig över matteprovet och engelskan vill verkligen att det ska gå bra. För övrigt vill jag inte gå i skolan just nu, har ju fått en ny häst som jag vill börja rida och lära känna. Direkt när jag hoppar av bussen ska jag ringa till sadelgubben så att sadlarna blir fixade. Tills dess får Pia motioneras på annat vis igår var vi på promenad och idag ska jag testa att tömköra hoppas att det inte kommer vara några problem eller svårigheter, vi hörs ska försöka att få lite bilder på snyggingen så att ni ska få se vilken snygg flicka som har anlänt.

första dagen

var ut till stallet efter skolan, var även där innan för att checka om min nya pålle hade överlevt natten och de hade hon utan problem. gnäggade när vi kom precis som sarelli gjorde. jag var iallafall ut för att longera henne och ta en promenad tillsammans med sofia, gick väll sådär att longera hon var mer  intresserad av annat men snäll var hon, hon verkade inte direkt bry sig när jag var ute och gick med sofia och vetra prima. imorgon ska jag tömköra och försöka få lite bilder på skönheten hon själv.

laddad,taggad,redo

herregud vilken cool häst man har skaffat sig, inga konstigheter när vi lastade ur. ställde sig och kikade lite uop mot skogen till hästarna för att sedan böja sig ner och käka gräs. haha ska inte säga allt för mycket hon har inte ens varit hos mig ett dygn men hon verkar att redan känna sig hemma. gick bra när hon hälsade på grannkompisen verkade inte speciellt intresserad, sarellis innertäcke satt som en smäck och det får hon ärva nu när mamma har tvättat det så bra. ska ta itag med lite saker den här veckan ringa sadelgubben och så, så att pia får mina sadlar fixade efter hennes rygg.
 

hästen är inne

pia är inne i transporten vi är påväg hem till uppsala oxh syskonen sitter och trycker i sig en varsin smörgås som deras lilla syster har fixat. super trevliga männoskor jag har träffat idag med hästen hoppas verkligen att kontakten kan hålla. pia står som ett ljus kanske glad över att få bli en uppsalabo.
 

syskontrip för att hämta pion gay

syskontrip för att hämta pion gay

galet vilken träningsvärk jag har

gud mina lår och rumpa bara värkerav träningsvärk, otränad ohhjaaa. idag ska vi hämta hem nya hästen så jäkla taggad och nervös. tror att hon kommer trivas med de andra hästarna och folket runt omkring. glömde att säga att jag var på hööks igår och köpte en ny grimma och lite sånt. har även bestämt mig för att köpa rosa lackboots och ett matchande schabrak, fint ska det va.
 

trött

är allt annat än pigg just nu har varit uppe sen riktigt tidigt för att följa med syrran på träning, och idag tycler jag lilleman skötte sig riktigt fint. jag kom iallafall nyss hem från maria med några tjejer det var fint men min trötthet slog in. har även hunnit med att spela badminton med syrran så jag har rört på mig. juste vet inte vad jag tänkte på när jag skrev förra inlägget 2013 ska det vara. nu ska jag sova så kag orkar hämta hem min häst imorgon. 
 

Med ett leende på läpparna

Strålande nyheter, Pia har gått igenom besiktningen och jag är så jäkla glad. Nu känns det på riktigt väldigt skumt nu ska jag Ellen Johansson skaffa min andra häst eftersom att min blev påkörd och fick en hemsk utväg känns ofattbart att man ska gå vidare. Märklig känsla det där, men nu ska ett nytt liv startas ska ta tag i saker och ting för jag måste gå vidare men prinsen kommer alltid att finnas i tankarna. På Söndag åker vi till strömsholm och hämta hem fina Pion Gay, som mitt nya liv kommer att byggas upp med 2014 ska bli ett bra år det får vara slut med allt gamalt nu.
 

slutkörd

sitter på bussen ut till landet med ett par läckra joggingskor på fötterna,har sprungit något jävla test på idrotten varv efter varv i engelska parken. summan av kademumman jag är helt slut körd. nu väntas träning med pax och syrran ha en bra fredag och ät godis. bilden är från någon av våra sista tillsammans.
 

Sommar längtan

Käpp rätt åt helvete

 
Har fått igång min nya mobil nu, som jag efter skolan var och hämtade ut en Experia S. Kan inte mer än säga att jag älskar den helt enkelt en ny bästa vän. Har även lyckats att koppla in internet till min skoldator från den så nu har jag äntligen internet på den också. Det enda negativa är att all denna teknologi har tagit över min kväll och ja tyskaprovet imorgon kommer inte att vara något att hurra för men ett f måste man kunna knipa åt sig. Nu börjar bonde söker fru måste kila ha det bra.
 

Tomrum

Dagarna utan dig är som ingenting, det rullar på men vissa dagar behövs du mer än andra. Idag är just en sådan dag som jag behöver ha dig på min sida, när allt bara känns jobbigt och tungt. Visst livet funkar men det är inte lika bra som förut när du var här du har lämnat ett sådant tomrum som ingen någonsin kommer att kunna fylla ut. Tårarna rinner ner när skriver detta, jag har försökt att glömma det som hände den 26-09-2012 men längst inne kommer det alltid att finnas kvar. Ingen förtjänar en sådan utgång som du fick och speciellt inte du min stjärna, mitt allt, min bästa vän. Du var helt obeskrivlig för mig och det kommer du alltid att vara. ♥
 

17 Oktober

 
Sitter just nu på en Historia lektion och försöker välja ämne till en fördjupningsuppgift inom medeltiden, sjukt segt. Är inne på digerdöden men ungefär hela klassen är inne på samma spår så funderar att ta Robin Hood, ohjaa jag vet det är jätte intressant. Vilket  helvetes väder jag mötte imorse förresten gick ut utanför dörren med hopp om att få en fin cykeltur, men nej det ösregnar så man anländer till katedral blöt och dann. Nu ska jag försöka sätta mig in lite mer i lektionen.
 
 

Stress

Jahapp var ska man börja, är stressad över den här veckan och den sista veckan innan höstlovet. Vi kan verkligen snacka att alla lärare pratar ihop sig och klämmer in allt på samma gång. Tyska prov på Torsdag ska dra igång något slags plugg nu men är slut i hjärnan efter mattelektionen. Det får gå som det går, tyska är inte direkt det jag är esset i. Igår var jag och syrran upp till dalarna och vände tro det eller ej för det är sant. Vi hamnade i en by som heter Hofors in the middle of nowhere, hämtade iallafall ett jätte fint Thule släp så nu kan vi åka land och rike runt på tävlingar och träning och juste jag har ingen häst än, men vi har fått veta att hon ska besiktas i veckan så vi får se när vi får hem henne så att hon äntligen kan få bli en Uppsalabo.
 

Du och jag vi båda segla i en låda

Tre timmars håltimme snart avklarat, sen väntar dagens sista lektion Historia tagga. Den lektionen går nog fort får man hoppas, syrran kommer och plockar upp mig efter skolan och vi beger oss till Hovfors och hämtar ett hästsläp. Till kvällen får vi veta när Pia ska besiktas, hoppas verkligen att hon går igenom så hon kan komma hem snart behöver fylla ut ett hål i min vardag. För övrigt bör jag plugga tyska men det tar vi ett annat liv.
 
.
 
 

Det är så logiskt alla fattar utom dig

Gårdag förblev trevlig, roligt att träffa det gamla sköna bönorna. Grattis åter igen Isabelle! Denna gråa Söndag har spenderats i stallet med soffan, red en långis till Fullerö och klättrade i flertalet backar. Raja hade vi med på släp och jag kan bara säga att hunden är slutkörd nu. Lilla Hanna kom förbi i stallet och det var trevligt att träffa henne en snabbis. Pappa kom och hämta mig och vi åkte och köpte en ny mobil som ska komma inom det närmaste dagarna, blev en Xperia S hoppas att den funkar. Kommer att byta nummer så om det är någon okänd som hör av sig så är det jag. Detta var alltså min Söndag hitills, ska ta en dusch och knäppa på lite vampire diaries plugget får vänta till bättre tider. Charmerande bild på mig och Ebba.
 
 
 
 

On my way

Har sysslat med massa häst relaterande saker idag, lastat hö,tömkört Pax, plockat med gamla täcken och allt som hör till med hästar. Ska slänga på mig lite smink innan jag beger mig mot Norby, ska möta upp frida på vägen. Jag kommer bokstavligen att frysa ihjäl, men om man ska vara fin får man lida pin. Nu måste jag skynda mig ha en bra Lördag!
 

Torka inte tårar utan handskar

Hejhej! Hoppas det har varit en bra Fredag för alla där ute, min har bara rullat på som alla andra dagar. Rolig idrottslektion idag, dansade någon slags dans vet inte riktigt vad man ska kalla det iallafall. Blev rätt trött efter det har sån otroligt värdelös kordination. Mötte upp Soffan efter skolan och hoppade på älskade Storvreta bussen ut på landet, snackade om allt från himmel till jord medans man stod och mockade för fullt. Tömkörde Pax och det gick brabra, har hand om han hela helgen så ska rida för fullt. Nu ropar mamma att maten är färdig, sedan blir det att rulla ner mot det kalla flogsta för en bra fredagkväll.
 

Två veckor sen, saknar dig min prins

11 Oktober 2012

Kom för ett litet tag sen hem från staden med tjejerna, ur kvinnorna blev kvar till slutet alltså jag och Hanna. Fick med mig ett par nya skor hem och en halsduk, prima prima. Mamma är på någon slags fest i stockholm med sitt jobb så det är bara jag och fadern hemma, kvalitetstid. Dagens kväll kommer att tillbringas ner myst med en stor kopp tre och goda saker framför någon film och några avsnitt vampire diaries, måste fira att naturkunskapsprovet är skrivet med plugg fri kväll. Min bildsköna hund får stå för bilden denna afton.
 

Deutsch

Sitter på tyskalektion och de är någon elev från skolan som berättar om ett utbytes år i Tyskland. Är allt annat än insatt, slutar om 45min riktigt segt. Hade en hemsk Mattelektion innan det här det var verkligen hemskt, ekvationer och annat kände bara för att gräva ner mig i en grop och aldrig mer komma upp. Ska fortsätta lyssna på den fina presentationen och försöka förstå ett ord eller två. Efter skolan bär det av till stan en sväng med Ebba och Frida.
 

PANIK PLUGG!

Every Teardrop Is A Waterfall

GodmorgonGodmorgon! Är så äckligt nervös inför naturen, det får gå som det går ska försöka sattsa på ett bättre skriftspråk än sist dör jag tror att det var de jag föll på. Efter skolan ska jag försöka få med mig Hanna ner på stan, idag blir det en pluggfri dag det behövs för att kunna ladda om till tyskan nästa vecka. Saknar Alva Chambert så jädrans mycket kom hem!
 

Bonde söker fru

Har degat en del i soffan, veckans bästa program bonde söker fru var. Herregud vi snackar kvalite på det. Syrran var här och snackade lite om hästen hon hade hittat någon video på henne när hon vara fyra som ni snart ska få se. Känner att det blir mycket häst relaterat på den här bloggen just nu men nu är det min vardag innan jag får in den gamla vanliga rutinen. Måste tacka alla som har letat hästar åt mig och kommit med tips från höger till vänster, ni har varit jätte stöttande och jag är mycket tacksam. Inte kunde man tro att jag har hittat en häst så tvärtemot mina tankar men jag tror att det kommer bli bra, så från och med nu var öppen för allt så hoppas vi att min Pion gay går igenom besiktningen.
 
 

National Athem

Drabbades av någon alags akut trötthet. Det tar på krafterna att börja tio och sluta 20 över tolv. De har dragit åt tänderna idag och fan vad det ska vara smärtsamt, blir att knapra lite alvedon dom närmaste dagarna fint med lite miljögifter i kroppen. Morgondagens naturkunskap tar slut på mig, har inte ansträngt mig till 100 kan jag säga men orken finns inte. Får luta mig mot tanken att det har varit en rätt förjävlig höst, oflyt. Tror även att magkatarren är tillbaka ännu mer lysande i min vardag,vaknar tidigt och mår illa får bli en kur av det också. Stina har iallafall pratat med Pias ägare och hon är bokad, så vill bara få hem henne så fort som möjligt så man kan få någon rutin i sin vardag. Saknar mina nära och kära känns som att man glider ifrån dom för varje dag som går, jag vill verkligen inte. Hoppas att det blir förändring även där, ska ta och kika ett avsnitt av vampire diaries och fortsätta med det älskade plugget.
 

Diamonds

Var ut till stallet efterskolan, motionerade både mig och pax. Sofia fick sin sadel omstoppad och mina sadlar blev även till tittade om det skulle bli så att jag säljer dom. Ska vara hos tandläkaren 08.55 nervöst var ett bra tag sen jag var där och spände åt gaddarna, men det ska nog gå bra. Slutar 12.20 idag jobbig dag! Juste Stina ska ringa till Pias ägare idag och säga att vi vill ha henne så håll tummarna för att hon går igenom besiktningen.
 
 
 
 

ge mig en rubrik

Blir glad över komentarerna om häste, hoppas verkligen att det blir hon och jag om ett tag så att stallgänget kan återförenas. Nu när skolan börjar trycka på så blir jag mer och mer stressad så behöver lite lugn och rutin i min vardag som jag på senaste har saknat. Har ett full proppat schema fram till höstlovet men det är bara att bita ihop. Såg just att det regnar ute, kul när man ska tömköra Paxen och umgås med sadelgubben och Sofia ska fråga lite om min sadlar om priser och annat om det blir så att jag ska sälja iväg dom. Ha det bra!
 

Tillbaka i Uppsala

Jajemän då har man hunnit med en roadtrip också såhär på måndags eftermiddagen, har varit på Strömsholm och provridit Pia ett brunt sto 7år på 1.65cm. Spännande! Gick väll sådär tycket jag men hon var roligatt rida och jag tror att den här hästen kan ta mig framåt i min ridning. Var riktigt spänd när jag hoppade ur bilen och såg henne, då hör man Sofia i bak, fyfaan vad söt Ellen köp henne. Haha joo tack måste bara sätta mig på hästen först hon kanske är cp. Men nej hon var en mycket trevlig individ som var mycket positiv till arbete och riktigt duktig på att hoppa. De var mycket power i både galoppen och i traven, något jag föll för, hon lyssnade bra och inget krångel på något sätt. Summan av kardemumman bara mamma och pappa har diskuterat igenom detta så kommer nog lilla att stå ute i Hemringe under en snar framtid, för en sådan här häst som har varit med om så mycket träffar man bara en gång. Bild på henne från annonsen.
 

Besök av lantisbo

Söndagsserier

Nu när jag ändå har varit så fruktansvärt duktig på att uppdatera så kan jag lika gärna slänga in ett inlägg till. Har precis kommit hem från middag hos syrran, ruggigt god mat och äppelkaka. Såg självklart på solsidan, klockren serie det där. Juste imorgon bär det av till Strömsholm efter skolan, woopa. Har fått Sofia att skolka sista lektionen så hon kommer upp till katte och hänkar på syrrorna på en liten roadtrip. Hoppas verkligen att den där hästen kan vara något för mig behöver lite rutin i mitt liv, för jag börjar märka att dagarna rinner lite ut i sanden man tar inte tag i något eller är lika aktiv som för två veckor sen. Låt morgondagen gå snabbt, sovmorgon till halv elva.
Tar och klickar igång några vampire diaries innan jag tar natt.
 
 

fina kompisar nu saknas det bara en häst

Lana Del Ray

Hög musik i lägenheten försöker att pigga upp mig själv för att orka ta tag i plugget. Jag vill verkligen inte det tar emot, men jag vet hur besviken jag blir om jag inte får bra resultat. Syrran hörde nyss av sig och vi ska checka hästen i strömsholm i veckan, riktigt taggad på den trotts att det är ett sto, verkar riktigt vettig. Den kommer från början från Norrköping som en annan vit bästa vän. Nej nu tar jag tag i mitt liv och slukar naturboken för att hinna ta sig ut i höstsolen och sträcka på benen och få lite luft.
 

Pärlor åt svin

Blir så glad att det faktiskt är så många som kikar in här. Hann inte med min gårdag den var full späckad red Pax, lastade halm och var på middag. Han precis hem och vända mella allting så nattens sömn var efterlängtad. Dagen kommer se ut som så att jag ska grotta ner mig i lite plugg försöka köra all in direkt för att slippa panik plugget, dagen kanske även bjuder på en trip till strömsholm där jag då ska provrida ett sto på 7år. Om så inte får det bli en promenad i hågadalen i solskenet, har satans ont i kroppen efter gårdagens svingande av halm.
Imorgon är det måndag, nya tag, nya upplevelser och en hel del plugg, blickar frammåt mot höstlovet.
 

SNAPPEL

Kom hem för ett tag sen efter att ha varit på bio med sofia, såg Cockpit och jag hoppar för att den var så ruggigt bra. Verkligen klockren, ni som inte har sett den SE DEN! Var in och fixade lite candy på hemmakväll hos p2 där det förövrigt var massor av människor. Juste lite om tiden i stallet idag, red med Sofia på åkern och lilla Hanna var med och fota det kanske dyker upp något framöver. Jag rider Pax så snuskigt dåligt tycker jag kan det vara för att jag är så inriden på Sarelli. Men jag kämpar på jag får iallafall rida. Ska rida han imorgon och köra halm som det sanna bondebarnet jag faktiskt är, godnatt.
 
 
 

5 Oktober 2012

Sitter på torget i katedralskolan och jag bokstavligen ligger över hästnet, men inget som låter intressant än så länge. Ska ta och ringa på en häst efter skolan i Kalmar som är så fruktansvärt fin och söt, varför ligger det så långt bort. Börjar seriöst tänka på att åka neråt i landet och samla ihop ett gäng med kusar och provrida.
Hissar Uppsala vädret idag lysande, träffar Sofia efter skolan och rider, ikväll blir det även bio med den skönabönan. Ha en bra fredag!
 
 

Kanelbullensdag

Inget stort fan av kanelbullar med trotts det lyckades Lovisa trycka i mig någon slags kanelbulle i kaffepausen mella lektionerna. Satan vad dagen har varit seg, totalt värdelösa lektioner som endast är långa och tråkiga, och den där tyska presentationen ska vi inte ens tala om, extrekt dåligt gick det.
Tur att Sofia kom och livade upp min eftermiddag efter skolan, fadern kom och hämta oss med bilen och vi rullade i samlad trupp ut till Hemringe. Lilla Hanna kom förbi och pratade en sväng när vi mockade och snackade om allt från himmel till jord. Red Syrrans häst idag, riktigt kusligt när man går och hämtar Sarellis saker helt motoriskt helt säker på att prinsen står i hagen redo för att rida. Usch hejjdade mig och tänkte tillbaka. Red en sväng med Sofia och herregud vad trött jag är nu, tror att något släppte en spänning av att inte ha varit på hästryggen på en vecka. Eller så kanske jag har anpassat mig till att vara en ``normalmänniska´´ som inte åker ut och rider efter skolan, aja slut funderat ska försöka snickra ihop någon slags idrottsrapport nu.
 

En sångarsaga

Har sovmorgonen, men är endå uppe med tuppen måste fixa ihop någont till tyskalektionen. Förlåt gruppen som jag gjort arbetet med men trotts omständigheterna har jag verkligen inte orkat ansträna mig. Slutar sent idag, har noll koll på lektionerna men det blir säkert prima. Efter skolan ska jag släpa mig ut till stallet och rida syrrans häst, har inte suttit i sadeln på snart en vecka, det är inte vanligt. Blir iallafall kul och rida och får träffa Sofia. Slänger en gamal bild. Ha en bra dag!
 

En vecka sen

 
Nu till kvällskvisten när jag satt och titta ut över rondellen i Eriksberg och tänkte på hur tomt livet är just idag och ser vattendropparna falla till marken. En vecka sen jag stod där i korsningen med tårarna sprutande ut över mitt ansikte, alla människor runt omkring mig, poliserna som skulle anteckna om allt som hänt . Folket som stannade och frågade om hjälp, har inte vågat tänka tillbaka så långt men nu gör jag det och tårarna börjar direkt att rinna för fullt. Det är otroligt så meningslöst det var att rulla hemmåt idag efter skolan istället för ut till stallet, hann klippa 4avsnitt av serien men det är inte jag. Jag vill inte sitta stilla här och frysa fast efter timmarna i skolan. Nu börjar seriöst tveka på mig själv jag måste ha en häst och det snart, eller vänta om en sån här stor katastrof har hänt mig är det verkligen meningen att jag ska äga en fyrbent. Tankarna bara fladdrar runt i huvudet, men jag ska kämpa för att hitta en ny vän som hjälper mig vidare. Sarelli jag saknar dig så att det gör ont.
 

Dead Poets Society

Ja nu har jag klarat mig igenom en dag i skolan, kändes rätt tungt när jag kom dit och under första lektionen. Men det släppte som smått under dagen har en underbar klass och älskad Hanna som en stadig stötte pelare.
Visst är det väldigt märkligt att åka hem efter och skolan, känner verkligen av känslan jahapp va gör man nu?
Har skickat in lite grejer som ska in och håller på att städa upp det jag missat, dock orkar jag inte börja på tyska arbetet som ska redovisas imorgon bra där Ellen! Så ramlar in på hästnet var femte sekund med hoppet att kunna finna en ny häst. Biter ihop och tittar på några vampire diaries avsnitt, sen blir det joggingtur måste bli av med lite sorg,ilska och framför allt träna.
 
 

Vilket Håll Du Än Går

Känns bättre för varje dag som går, saknar Sarelli helt obeskrivligt mycket men någon gång måste jag gå vidare. Var ute i stallet igår med sofia visst tar det emot att se allt hans, men det går inte att undgå. Begravde Sarellis grimma igår på hans galopp äng där vi brukade galoppera och öva på enkla byten, planterade en blomma och tände ett ljus. Där får han vila på hans äng och se oss rida förbi. Men annars då, jag håller på att bli knäpp har äckligt mycket överskottsenergi,rastlös och vet inte var jag ska ta vägen. Sökandet efter häst fortsätter och ska det verkligen vara så svårt att hitta en valack runt 1.60cm, tydligen. Men någon gång finns den väll där på hästnet och bara väntar på mig, ska ta tag i skolan nu och arbeta lite hemma. Imorgon ska jag till skolan måste ladda upp för det kommer bli tufft, träffar Sofia idag när hon slutat.
 

Redan när jag vaknar är du i mina tankar

Blir ingen skola idag heller, jag bara orkar inte känner att jag ska ta itu medmina egna problem innan jag måste dra hela händelsen ett antal gånger till. Idag ska jag iallafall följa med Sofia till stallet och begrava Sarellis grimma tror jag måste försöka möta verkligheten. Snittar en sömn på elva timmar varje natt och innan jag ska gå och lägga mig är jag likblek. Men något som lyser upp denna dag är att jag har fått svar på två fina fullblod och ska ringa ena tjejen efter lunch. Så nu ska jag ta och äta frukost, ta en varm dusch, bädda ner mig i soffan kolla på film från hemmakväll och äta massa tröstgodis.
RSS 2.0