Med en nypa salt

Tiden har bara runnit iväg efter klassresan, underbart minne med en underbar klass. I huvudet spelas fortfarande Glad you came med The wanted som i all framtid kommer att förknippas med Rävsten. Underligt att jag om 2månader ska bege mig till ön återigen fast med min familj. Bilder kommer framöver lite då och då.
Tillbaka till denna dag den 31-05-2012, blandad med lycka, ilska, energi och tålamod. Har fått reda på att jag troligtvist får ig i Tyska, Lärarens fel men ska snacka med lärare,mentorer, rektorn imorgon så kanske det löser sig eftersom jag inte fått någon varning. Nog med ilska, har varit hos min fina häst som ger mig lycka och energi dock var man tvungen att ha ett enormt tålamod idag. Pappa och jag har precis varit på Mama Meze och ätit, far och dotter time, Nu ska jag ta och skriva en kemi uppsats och äta kladdkaka.

Archipelago

Sitter och slänger i mig frukosten, allt är färdig packat och jag är så taggad! Om dryga halvtimmen drar vi mot Rävsten. Den älskade ö som jag för sextonde året besöker lite som ett andra hem konstigt nog.
Nu måste jag skynda mig och se så att allt är korrekt får se om jag snor någons telefon att blogga ifrån annars får ni ha det bra.

Jag hatar dig så mycket att jag älskar mig, citat Ebba söderström

Så fruktansvärt roligt men jag kommer att sakna er mina sköna bönor här hemma i kära Uppsala. Imorgon åker somsagt klass 9F till Rävsten detta kommer att bli legendariskt! Har varit och inhandat godis och andra allmänt goda saker inför den stora resan. Ebba och Hanna, Jaa jag kommer sakna er men förvänta er samtal.
PÅ tal om Ebba och Hanna så gav det sig precis iväg från mitt hem, Hanna bakade scones och jag stekte pannkakor i panik eftersom ingen lunch hade inhandlas för imorgon. Så vi har avnjutit en Sconesdate med rabarberte, mumma! Nu ska jag ta och riva ner min packning och hoppas att allt kommer med.

Om man saltar på en vattenmelon blir den söt

Med ett leende på läpparna kan jag säga att skolan börjar trappas ner, nu är det nära slutet av grundskolan ack så man har kämpat sig genom åren. Allt från att vara sönder stressad med magkatarr till att ta skolan med en nypa salt, man kan inte mer än att göra sitt bästa. Snacka om att vädret trappar uppåt idag var termometern över 20 sträcket, woop! Dagen har bjudit på sol, vänner och Sarelli mer än bra om man frågar mig.
Juste måste säga att jag avgudar P3 på radion, det finns inget bättre än att trycka in hörselsnäckorna i öronen och lyssna på programmet Christer i P3 som dagligen bjuder på sjuka saker. Som idag handlade det om fel tatueringar, hur underhållande som helst. Men det bästa må jag säga är onödigt men oh så intressant,därav rubriken en färsk fakta från radion.

Kan inte någon sätta käppen i mitt hamsterhjul?

Sitter och avgudar min Hallon/ Päron juice, den perfekta kalla temperaturen kan inte säga mer än smarrigt värre. Har precis införskaffat mig ett stycke musikpappper så borde sätta igång och skriva en fusklapp, och ja man får det. Min fina häst har varit jätte duktig idag har galopperat en hel del bara bra med konditionsträning, dock var han rejält pigg och var nära på att åka av. Blir tokig när han skyggar för saker, borde skaffa kardborrar i sadeln.
Häst-fan fick även en välbehövlig dusch, då jag lämnade stallet var han vit får se hur lång tid det tar tills hans kulör övergår till gul. Imorgon tickar den otroligt vidervärdiga jobbiga stressande avskyvärda veckan igång (ironi) som endast består av två dagar sedan blir det Rävsten. Nu ska jag köra lite örongodis bestående av hoffmaestro ha det bra!

The a team

Har givit Ed Sheeran en chans och man kan inte mer än att älska.
Har inte hunnit blogga under dessa lov dagar förlåt för de, men allt har varit på topp och jag är glad.
Min häst var en stjärna igår och vi bara kör på. Åker på klassresa på Torsdag, kommer hem på Söndag och Sarelli ska ridas av diverse människor sålänge han håller igång för nu är vi på g.
Satan vilket härligt väder det är ute, ska bege mig ut på balkongen och pressa.

Gårdagen

Höjden av lycka

Silhouettes

Har precis kommit hem från stallet där jag har spenderat det senaste dygnet. Måste säga att det har hunnit hända en hel del under de närmaste 24 timmarna. Ebba har brutit handleden, sovit på en höskulle herregud jag förtjänar en power nap börjar bli rätt trött. Har även hunnit ta en snabbis förbi Hemringe och byggt uteboxar snart flyttar vi ut på bete jag,Stina och Sofia. Detta kommer bli en bra sommar.


Vaccinerad och har vilodag

o

Höjden av lycka

Är så fruktansvärt glad. Allt är på topp sista nationella idag och det känns kanon även fast det var rätt knepigt med ett g måste man kunna knipa åt sig. Imorgon är det sista dagen innan 5dagars lov. Jag,Maria,Ebba och Hanna drar ut till stallet i Storvreta och sover på höloftet svin kallt men ack så legendariskt.
Nästa torsdag drar vi på klassresa, herregud nu rullar det vill bara ta ett glädjesprång. Hejdå.

Pressad av tid

Insåg tidigt under dagen hur värdelöst det ska bli att börja i gymnasiet, kommer verkligen att sakna våran klass, vårat sköna gäng som är alldeles speciella. Tur att ungefär hälften ska börja på katedral, kan känna mig lugn.
Har varit och ridit dressyr på min häst som idag inte var super fin, jag gjorde fel så vi skippar att ta upp det ett fint avslut iallafall. Sitter i förövrigt att äter världens godaste glass, herregud sicken smak av pistage en perfekt krydda på denna måndag. Nu måste jag skriva klart ett arbete det får vara nog med att skjuta upp nu.
Juste vi är ju lediga på Torsdag,Fredag,Lördag,Söndag,Måndag kan det bli bättre?

Ska ut på en bensträckare med mina fina vänner

slösar min tid,släpper mig fri

Dessa förbannade Söndagar. Steg upp åkte till hästarna och släppte ut de, gjorde stall sysslor och red ut på min fina barbacka i det underbara vädret. Sareeli skötte sig övade på saker från träningen på vägen, de är två förbaskade stenar som ligger i diket längs den vägen varje jävla gång ska han skygga för det får tupjuck.
Ko hem runt ett då Ebbus kom förbi, jag fixade soppa och dukade på balkongen. Riktigt trevlig lunchdate.
Tog en powernap på sisädär två timmar och nu sitter jag här och försöker knapra ihop lite arbeten.

Uppsala kan inte alltid bjuda

Fruktansvärt väder igår, dyngsur när jag anlände hos Anna Hovstadius i Tiunda. Snäll som hon är fick jag låna torra kläder, så iklädd en blå one piece hejjade vi på Sverige i hockeyn. Olle, Joel och hans kusin kom sedan och nerrvositeten om hockeyn forsatte. Tyvärr förlorade de men vi håller tummarna för nästa match.
Kom hem rätt sent runt två där någonstans, har haft en välbehövlig sovmorgon till tio nu ska jag svida om för att dra ner på stan och byta mina älskade klackar och träffa Hanna.

Barbacka i regnet

Forever young

Imorgon är dagen som alla har väntat på denna vecka, den bästa delen av tårtan rosen, det är fredag och sedan väntar helgen. Så fruktansvärt skönt men först väntar mördarfredagen med dubbel matte och kemi.
Så vad har dagen bjudit på. Kan inte säga att det har hänt något händelsefullt i mitt liv, tiden bara tickar på medans man springer över Eriksbergsskolans skolgård mellan alla dessa lektioner bestående av tyska,fysik,historia.
Som tur var räddade idrotten min dag, trotts att det var jobbigt att slänga sig från alla stenhårda bollar som killarna laddar så är det underbart .Tror dock inte min röst kommer vara den vassaste imorgon, så går det när man är peppad till tusen.

Nu rullar det

Befann mig hos min kära häst efter skolan mockade och fixade fick ett kärt besök av min skadade syster som man inte sett på ett tag. Hon tömkörde pax eftersom hon inte kan rida.
Jag red Sarelli på banan jobbade lite som på träningen med att ta ledande tygeltag och peta rumpan och driva och lite sånt, har blivit lite som en standard nu. Han kändes ovanligt mjuk och kanske var det för att vi hade ett krig i måndags, sådan häst sådan ryttare ingen ger sig. Stina som befann sig på banan passade på att peta lite men all hjälp man kan få är bra. Han kom loss riktigt fins och bakkärran började att knata på riktigt fint, Gött!

``Till tonerna av Lykke Li´´

Ebbus rullade precis iväg hem efter en efterlängtad kopp rabarberte. Vilket väder ute herregud regnet bara öser ner men så är det när man lever i älskade Sverige. Måste tjata lite över att min kropp värker efter gårdagens otroligt jobbiga friidrottsdag, där fick jag stämpeln. Är galet trött på skolan det är inte roligt längre tur att vännerna finns där annars skulle det vara katastrof. Blickar framåt mot klassresan det kommer bli legendariskt.
Missförstånd: Jag vill inte kräkas på min fina vän.

Satfläsk vad jag älskar solen

Friluftsdag idag, snacka om att mjölksyran höll på att ta kol på mig. Är helt ok nöjd med min resultat skulle vilja vara lite bättre i vissa grenar. Jag får vara nöjd kom som sagt 3a av tjejerna i min start samma som förra året.
Jag har varit ute konstant hela dagen och börjar känna att det är nog med friskluft för idag, solen har tagit en del och jag har fått årets första solrand sicken grej! Äntligen nu bygger vi på brännan så kanske det finns en chans att man är någelunda brun tills balen.

Ni kan kalla mig lat

Jajemän här var det en underbar sovmorgon! Lärara har kommit på att vi ska till studenternas för att röra på oss, VÄRDELÖST. Men men det är bara att ta ur käppen ur röven och släpa sig dit, Ellen kirrar MVG eller snarare håller sitt MVG. NU ska jag hitta min förbaskade nyckel och bege mig mot Ebba för att äta en fet Brunch!

När jag hänger min hatt

Frustration, Ånger, Ilska , Agrissivitet och en fin vän. Fyra starka ord som jag bara vill kasta upp på och detta fina jag har till min kära vän. Varför, är det ord som sitter sitt fast spikat i mitt huvud.
Från en början var min dag lysande, kom i tid till skolan för ovanligenhetensskull, fin häst och god middag det var sisådär vid kvällskvisten som ilskan började brinna som en fackla i natten. Nu är den inte nådig så jag har smetat in mig i en ansiktsmask och ska gå och pressa lite juice!

``Det verkade som att du skämdes men jag glömde de direkt´´

Kom precis hem från storvreta och ojojoj vad jag har legat i idag. Pluggat i 5 timmar i streck äntligen så avancerar jag. Började dock kännas i röven av att sitta still så länge, men efter ett arbete som är helt klart, ett som ser ljuset och ett på börjat är jag rätt stolt över mig själv.
Har precis knäckt en 7up och väntar på ljusare tider det vill säga när Ebbus har kirrat sitt Biologi arbete, tills dess är det bara att vänta..

Ramlar glada gatan fram

Har precis tagit farväl till mina kära bonus föräldrar, dock så återväder det efter biltvätt och arbete så jag hänger i deras lägenhet i Storvreta. Storvreta is the place to be tro mig, helt dött och perfekt för att ta tag i pluggeriet.
Har även hunnit varit i stallet och mockat lite bajs och pussat på min häst alltid lika trevligt. Ska ta in dom ikväll så de är egentligen hela sanningen varför jag är kvar här ute i glesbyggden.
tjaa man kanske ska ta och slänga ihop ett gött arbete om någon/något efter andra världskriget men vad?

Från ett team, kändes det som att vara tillbaka på ruta ett

Har haft en tuff tid med Sarelli nu under några veckor, inget har funkat och vi har inte varit ett ekipage med viljan om att bli bättre och prestera. I Torsdags var vi träning och kan inte direkt säga att det börja bra, jag bröt ihop i stallet. Kände mig stressad, ledsen, orolig allt kändes bara åt helvete, vette fan varför men ibland måste man få gråta. Väl på plats i lilla bästa drog han upp huvudet körde islandhäststyle, jag vet att det kan inte gå bra jämt vi har höjt ribban flera snäpp och bakslag kommer. Jag var helt säker på att vi var tillbaka på ruta ett, under de första 10 minutrarna för Kerstin. Men tack vare hennes hjälp hittade jag tillbaka med hennes övningar, jag och Sarelli jobbade ihop som ett team. Det var som att vi kom ihåg, att det här kan vi och vi är påväg framåt. Fick ett riktigt fint avslut på lektionen där vi övade på absolut rakriktning och uppställning, riktigt härliga övergångar det är Sarelli som får mig att orka.

Älskar alla dessa fina människor som finns i ens närhet

Ebbus tog en sleep over denna fredag till lördag, alltid lika trevligt att ha ens favorit snarkandes i soffan brevid. Blev dock en kort natt på endast 6 timmar, så kan det gå när folk dröjer.. Jag och Ebba kom nämligen hem från skogen 02.00, bokstavligt talat vi var mitt i skogen vid en grillplats med härligt umgänge.
Och efter våran tidiga morgon kan jag inte stämpla mig som den vassaste kniven i lådan. Denna dag har spenderats i Gävle på Alborgen och för er som inte vet vad är det är, vi snackar fångarna på fortet.
Underbart att få släppa lös barnet inom sig, blev inlurad i ett spindelnär bestående av band och gummiband. Med mina nästan 1.80cm så liknades jag med ett kylskåp där jag försökte ta mig fram.

The sky is the limit

Min tid bara rinner iväg för mig, detta är fan inte bra. Skolan tar upp hela min fritid problemet är bara att jag inte angagerar mig i det. Fick nyss veta att jag ska träna imorgon så fruktansvärt nice fast otroligt otaggad. Det finns ingen tid jag vill sattsa allt på Sarelli och mig själv, vill bli bättre sikta mot stjärnorna men vad tar allt vägen kommer iallafall till trädtopparna men vad gör det. Mitt taskiga självförtroende nu igen alltid denna bild jag målar upp för mig att allt och alla är bättre att jag inte klarar av något. Måste våga tro på den jag är, att jag kan, att jag vill för det är de som gör att man lyckas.

Call me maybe

Herregud vilket väder, Sverige bjuder till. Känns som min dag bara har runnit iväg och jag måste säga att jag älskar det! Nationella i matte imorse fixade jag på en klackspark, glad över allt övet ig.
Tyskan ska vi inte gå in på käpp rätt åt helvete, men man kan ju inte vara bäst på allt...
Efter nationella drog vi ut i hågadalen på 3timmars håltimme, vi snackar pizza och en massa cola i solskenet.
Drog ner till staden mot eftermiddagen och nu slutar dagen som alla andra dagar, jag har inte pluggat.
Ellen för fan ta tag i ditt liv.

Valborg

Hade en otrolig fin idag igår, en massa trevliga människor, god picknik och en skön kväll.
Så underbart med Valborg i Uppsala, våran höjdpunkt. Allas humör är på topp kanske lite för mycket alkohol för en del men det gör inget alla är glada och det är så det ska vara, nu kan jag stolt säga att det är vår.


RSS 2.0