The world's greatest

Fruktansvärt skönt med fredag, dagarna går ruskigt fort på katedral. Det är fina fisken där och jag storm trivs. Vad är grejen med Sveriges väder regnet öser ner konstant, endå så tog jag mig ut till stallet och red med Sofia. Blev en mysig skritt tur i packad regnkläder och ländtäcke, stallvistelsen avslutades med en kopp te och snart ska jag bege mig mot Elin. Jag vet vilken hemsk dag jag har mig att vänta nästan vecka, det kommer vara tufft men jag får samla kraft hos hästen och vänner.
 

Oflyt var ordet

Helvete vad gårdagen inte sammarbetade med mig, skolfoto,dåligt pass på Sarelli, sena bussar, läxor.
Ingen rolig gårdag men får hoppas att denna blir bättre ska dock ta farväl av min älskade Alva Chambert som ska till Spanien.
 

28 Augusti

Mina rubriker försvinner så fort jag sätter fingrarna på tangentbordet, sånt är livet ni vet. Har varit duktig och tagit tag i läxor och skit med Ebba och Maria, gymnasiet innebär nya Ellen med friska tag vi får se hur länge det håller. Extremt seg dag hatar Tisdagar redan, allt som jag verkligen inte vill befatta mig med står på schemat Tyska,Engelska och Matte kan det bli mycket värre. Lyckades ta mig igenom dagen troligen tack vare att jag inhandlade ett kaffekort woopa! Rullade iväg till my little horse efter skolan, lyckades fiska upp Sofia och vi planerade in en ridtur denna dag. Var ute och galopperade på en härlig väg ner mot Fyrisån, hästarna var taggade och solen sken min dag räddades. Nu ska jag ta och knyta mig och ställa klockan någon minut tidigare för imorgon är det skolfoto,helvete.
 

In my mind

Riktigt fin dag började halv elva och slutade halv tre så ska det va kort och gott. For direkt till Sarelli och skrittade ut barbacka höll på att frysa ihjäl satans vad kallt det var. Pojken skötte sig utmärkt trotts att det blåste, både han och jag behövde skritta bara han och jag ett otroligt samband som har byggts upp mellan han och mej. Jag litar på honom och jag känner att han börjar göra samma sak. Min häst och jag har många år framöver och jag vet att det kommer bli ruggit bra.
 

Anything could happen

Gör just nu ett stor kok till mina älskade tjejer, borde ta tag i köket nu innan mor och far kommer hem ett litet kaos kan man säga. Tummen upp för alla mysiga pansionärer man träffar på affären, juste min häst var super i tömmen idag.
 

24 Augusti

Känns som att jag har fått tillbaka min glädje får se hur länge den här känslan stannar kvar. Katedralskolan är allt för bra passar mig som handen i handsken, ett litet minus mitt helvetes underskåp. Vill bara ta och bränna upp det, nu kommer jag väll råkas ut för karma ajaj. Har haft ett svettigt idrottspass idag, otränad ojaa!
Har även haft en mycket trevlig ridtur med Sofia, galopperade och nu är hans alla gångarter igång ett stort plus. Imorgon blir det tömmarna för herrn  får se hur det går. Även tjejmiddag för hela slanten hemma hos mig imorgon.
Är i något slags lyckorus ar och slänger i mig lite spagetti och beger mig till Maria Korsgren.
 
 

Godnatt

Himlen är oskyldigt blå

Herregud, då har skolan dragit igång på allvar. En full späckad dag med nya lektioner,lärare och elever jädrans vad mycket det är att hålla reda på papper hit koder dit och halvvägs har jag slutat lyssna. Bara att följa min gamla lärares tips att anteckna varje lektion hur onödigt det än kan vara. Efter skolan rullade jag mot stallet för att äntligen galoppera sarelli på cirka 7veckor. Galoppera och galoppera vi tog någon fattning i varje varv och jaa han blev lite övertänd. Till och med min broder sa att han såg spänd och het ut när jag skrittade, men det var roligt väldigt roligt. När jag sedan skrittade av honom på vägen så vägrade han gå förbi en soptunna ställde sig mitt i vägen och spärrade upp sig, det är min arab det. Svampade av honom svetten bara rann på den lilla tjockisen kliade honom på manken och han kliade tillbaka på mitt ben, sådant gör ens dag man vet genast varför man har häst när han äntligen känner igen en och vill att man ska fixa och dona med honom.
 

Vilodag för herrn

Oflyt

Började halv elva idag tummen upp för en bra början för veckan, Hanna hämtade upp mig som vanligt för sedan en cykel tur till skolan. När vi kom fram var det någon smart kis som hade ställt in lektionen, jahapp håltimme i 3timmar. Inte lika lätt att bara gå hem som förut, dagen resulterades i en lektion klockan ett totalt värdeöst.
Men nu har man fått träffa historialäraren som man ska få stå ut med i en tid framöver, det blir säkert bra.
Blev kvar på stan efter skolan med fina vännerna lyckades även stöta på några trevliga rosendalare eller snarare ett par smippare. Kvällen ska inte bestå av ett piss ska bara mysa ner mig i soffan och kika på lite program av alla dessa slag blandannat Lillyhammer, rekomenderas!
 
 
 

Dosen av Sarelli

Efter skolan bar det först av ner på stan med Anna och Hanna men lite affärs kikande och café, min kära Alva Chambert lyckades fiska upp mig och hon blev med dragen till min fina pålle. Syrran hade kirrat mockning och allt annat så det var bara att ta ut den vita och snygga till en aning och hoppa upp. Han streta rätt mycket på banan men inte så konstigt om vi tänker på att han vilat i 5veckor och inte kommit igång riktigt än. Regnet rullade in över ridbanan och Sarelli skärpte sig direkt kan finnas en logik med att jag ville av så fort som möjligt och helt enkelt skärpte mig. Avsluta bra och det märks att min klump har ett par extra kilon om magen för han är inte så kvick, som Alva citerade så fint`` jag tycker att Sarelli har fått en helt annan bärighet i sin form trotts kondition och annat´´
då blir man allt lycklig som hästägare. Ska ta och hälla i mig det sista teet och knoppa.
Inlägg som aldrig lyckades publiceras i torsdags, lika bra att slänga in det endå.
 

Katedralskolan

Nu kan jag andas ut, äntligen har man klarat av första dagen på gymnasiet men trotts det är man fortfarande minst på skolan. Jag tror på min klass att det kan bli en härlig blandning av personer som man kommer att trivas med under tre år plugg. Nu är det på allvar, ska ta och skärpa till mig från högstadiet och fokusera så hästar och vänner hinns med på fritiden så man inte ruttnar av plugg.
 
 

Frulle

Sitter och mosar i mig lite frulle bestående av avokado,keso och juice, jaa jag är sjukt nervös för denna dag. Första skoldagen på nytt ställe men förmodligen är alla lika nervösa så det blir nog finnemang!
 

Långt ifrån klar

Sicket höjdar slut på detta sommarlov, mycket bad och goa vänner av alla dessa slag. Mycket väl använd sista natt på sommarlovet men jag är verkligen inte klar med årets sommar, har haft otroligt bra men Sverige vädret har aldrig riktigt bjudit till som jag hade önskat. Men nu är jag iallafall hemma och det är slut med farande för sommaren 2012, om jag kanske glömt nämna så spenderades det senaste 24timmarna i Öregrund.
Nu sitter jag och försöker tagga till inför morgondagens skolstart, mycket svårt må jag säga. Taggar till med tvättstugan om 30min och ett bubbelbad!
 

En Rosa Prick I Mitt Uppsala Liv

Don´t stop Believin'

Sitter och kikar bland hööks nyheter för höst och vinter, de har verkligen lyckats. Väldigt mycket som både Sarelli och jag vill ha, blandannat en röd stickad tröja, pannband till mig och ett turkost innetäcke till Sarelli synd bara att han täcken så att han klarar sig. Men tröjan ska jag bara ha måste ha lite färg nu till hösten, ser verkligen inte fram emot den mörka tiden men det är barar att bita ihop och ha varma kläder.
 
 

In my mind

Vilken vecka som har passerat vet inte om jag klarar av mycket mer, är helt slut snittar en sömn på11timmar per natt och sen spenderas dagarna i stallet med min fina häst allt för att tänka på annat.
 

Mot Ersholmen

Om dryga timmen rullar jag iväg till Ersholmen i Östhammar med den bästa. Sköt om er här hemma!
 

Ett kärt återseende

Igår när jag syrran svängde upp mot vägen till stallet kände jag hur mycket min häst faktiskt betyder för mig.
När vi gick för att hämta hästarna kom Sarelli och Pax springande mot oss, blev så ortroligt glad när han kände igen mig och kom tidigare är det jag som har fått springa. Tog en promenad på 45min ute i Storvreta skogen skönt för både häst och ryttare att sträcka ut. I höst är jag så sjukligt taggad på att få Sarelli i prima form vi snackar en massa muskler så att vi kan till starta någon dressyrklasstill våren. Skönt att komma igång igen efter semestern och hjälpa varandra nu när jag har fått tillbaka magkatarren det är väll lite mycket nu med allt.
Men den här gången ska jag vara starkare och fokusera frammåt så löser nog sig allt med min häst vid min sida.
 

Snurrar runt och gick

Slänger upp en tumme för Linnea Henriksson riktigt grym tjej med sina låtar som sätter sig regält på hjärnan.
Vaknade för dryga timmen sen och ska ta och klä på mig för att promenera och träffa Frida, vi tar en fika och sedan rullar jag vidare mot syrrans jobb för att åka till Sarelli. Tar med mig en näve morötter.
Ha en bra dag. för det ska jag ha!
 

Den vita,Min vita

Nu när jag är tillbaka i staden igen kommer suget efter att få börja rida, suget efter att få träffa min häst smygande. Har inte sett min häst på fyra veckor har inte suttit på en hästrygg på lika länge, på tok för länge. Herregud visste inte att man skulle kunna vara såhär sugen på att träffa sin bästa vän, skulle kunna åka dit bums fast än mörkret har lagt sig för dagen. När man är på semester tänker inte iallafall jag på min häst men nu är längtan helt enorm. Det nu man inser efter lite mer än ett år att man är fast i hästarvärlden fast i träsket, engång hästtjej alltid hästtjej.Tur att jag ska till min runda Sarelli imorgon!
 
 
 
 

Det fanns ingen bara du, men jag är lyckligare nu

Tillbaka i storstaden och redan har den dagliga stressen slagit till. Svårt att kunna göra ingeting utan att få ångest över att inte flyga runt i barkbanan i joggingskorna eller att städa ett rum eller två. Men jag kom som sagt hem idag och denna kväll ska jag bara koppla av. Saknar redan Rävsten den ö jag nästan är född på den ö jag älskar flera gånger om, fjorton dagar har spenderats där och nu är man lite brunare och har lite fler solblekta slingor i håret.
Sammanfattningen av vistelsen: Mycket bra väder, bra personer, god mat och en massa bad i östersjöns brekta vatten. Hinner inte mer än packa upp för att sedan packa den kära rullväskan för en trip med Alva till Östhammar.
 
RSS 2.0