Jag skulle inte vara någonting om du inte fanns

 
JAG HATAR TYSKA. Nu har jag det sagt nu kan jag pina mig igenom en stund till av detta tyska pluggande. Slutade tidigt idag vid halv två och jag som trodde att jag skulle till tandläkaren knatade dit.När jag väl var där och skulle checka in så fick jag veta att jag tydligen inte hade tandläkartid idag, så jag smög iväg till bussen och skämdes. Åkte till stallet och mockade och fixade åt kusarna, pappa kom och hämtade mig efter en timme. Pia fick alltså vila idag igen men jag tror de var bra hon kändes trött i kroppen i Måndags. Men imorgon ska jag ut och rida, slutar sent och sista timmen har jag prov så jag vet att jag kommer behöva en ridtur för att avreagera mig. Så bara att hålla tummarna för att inte underlaget blir ännu sämre än vad det redan är.
 

Håll Om Mig

 
Min hjärna är för tillfället överfull känns som att den ska explodera vilken sekund som helst. Har iallafall lagrat 70st tyska glosor, så sjukt onödigt är så frustrerad. Så Tyskan har alltså tagit upp min eftermiddag, och mellan allt pluggande har jag ätit och varit ute och joggat. Var snor halt ute men jag höll mig på benen i ett bra tempo, nu ska jag försöka jogga två gånger i veckan så kanske man kan få lite bättre flås om ett tag. Tar iallafall och ger mig med Tyskan för idag så fortsätter jag brottas mer med det imorgon. Nu väntas Svenska Hollywood fruar och en kopp thé.
 

På Promenad Genom Stan

Har grävt ner mig mycket djupt bland tyska , inte det roligaste menmen bara att görat. Gick hem efter skolan skönt att få sträcka lite på benen när man ska plugga hela kvällen, Stina fixar åt Pian idag. Hon ska ändå vila för veckan och sedan ridas fullt ut alla dagar, så kanske hon är något stimulerad inför flytten tänkte jag. Min dam börjar att bli riktigt trevlig att rida hon tar i mer än förut och de syns i kroppen att hon har gått bra på senaste. Igår var hon verkligen som en dröm, hon var allt annat än lugn när jag tog in henne. Flög runt i stallgången och höll på så när jag skulle rida valde jag att rida med gramanen, var själv i stallet och de var mörkt och blåste så jag vill inte riskera något. Hon la sig så perfekt redan från början lång och låg kände att hon arbetade bak ifrån och ryggen var med på alla sätt och vis. Travade fram henne lika bra där, hon fick gå i ett högre tempo för att få sträcka ut och riktigt komma igång där jag la in halvhalter och halter hela tiden. Hon lyssnade på varenda liten förhållning och var snabbt igång igen mellan varven, växlade mellan rakt och böjt spår, mellan att flytta bak och framdel i olika riktiningar. Hon kändes så fin och lugn så jag plockade av gramanen, hade inte behövt rida med den när jag red fram så lika bra att plocka av den. Fattade galopp och där ligger fokuset på att hon inte ska krypa ihop och att jag bara ska hänga med en stadig sits, la in flera avbrott där hon ska fåihop sig något för att sedan trampa på frammåt för att inte tappa. Växlade varv, avslutade med lite halter och skänkelvikningar i något högre form innan jag travade av lång och låg innan jag hoppade av och skrittade av henne på grusvägen. Duktiga lilla Fian!
 

Pluggar

Sitter fast i tyska träsket, allt annat än roligt kan jag lova. Över 100glosor som ska sitta tills på torsdag plus en hel del annat, värdelöst. Hörde inte av mig igår, men hade ett grymt pass på Pian och var på 50års fest på kvällskvisten. Träffade mina sysslingar som jag aldrig träffat, trevligttrevligt. Vädret börjar tjura ihop här upp i Uppsala, saknar de femton minus och sol. Ligga och galoppera i puder snö i solskenet, blir man nästan religiös av. Men jag tror att de ska frysa på frammåt veckan så de kommer väll bli härligt halt ute skulle jag tro. På Lördag flyttar vi, gud vad härligt det ska bli med ridhus och nära avstånd. Underbara ridvägar, ute banorna på Akka, terrängslingan, sandbacken (världens bästa klättringsbacke). Både jag och Pia ska ligga i hård träning nu, beach 2013 för båda haha. Nej nu ska jag fortsätta med den älskade tyskan, så åker jag till stallet lite senare då frida ska rida Pia och jag Pax perfekt!
 

Samma Himlar

Var ut till stallet vid sju igår kväll, mockade och pysslade med kusarna.Halmade lite extra i deras boxar packade in de i tjocka täcken och gav det mat. Perfekt avslut på min värdelösa dag i feber. Tog en promenad med Pia i minus tjugo grader gud så det bet i kinderna, lite härligt. Var så otroligt stjärnklart och månsken över åkrarna. Märks att Pia litar mer på mig, för en månad sen när jag tog en promenad med henne efter att alla hästarna gått in stressa hon upp sig och lyssnade inte alls på mig. Nu knatade hon på bredvid min sida. Pappa kom och hämtade mig lite efter åtta och han är så mysig haha. Han ska alltid lossas vara lite butter när han hämtar mig, men ändå smyger han i stallet och klappar alla hästarna och frågar om det har tillräckligt med mat och varma kläder på sig.
 
Jag är hästledig idag och försöker brottas med min konstiga sjukdom. Vaknade yr och kall men har piggat på mig nu och tror inte jag har någon feber. Ska ta mig i kragen och plugga lite, ska gå till hemköp lite senare och presentera mig vem jag är för butikschefen lika bra att börja söka jobb nu. Så kanske man iallafall kan lyckas att få ett sommarjobb.
 

Vita prinsen

Sitter och tittar igenom lite gamla bilder och hittar denna, från en toppen tur med Hanna i snön i strålande sol. Kommer ihåg att vi var ute och red i över två timmar på pojkarna har en del bra minnen med min fina prins. Jäklar vilken päls han hade som en riktig liten nallebjörn, saknar min fina kille.
 

Har knappt bett dig om nått, vill inte be om mer

Saknar sommaren, Saknar Alva Chambert! Inte direkt som att något av det finns bakom knuten tyvärr. Varma sommarkvällar,bruna ben, shorts, myggbett saknar allt det där. Man kan räkna med iallafall 2månader till vinter, kallt och svår jobbat. Vet inte heller när Alva kommer hem, just nu känns allt rätt långt borta. Får ta en dag i taget och bita ihop. Bjuder på en bild på världens största blad efter en cykel tur i Norby en sommarkväll med Alva.
 

Torsdag

Vaknade med feber tog en dusch och hoppades på något bra ändå, men kallsvettades så det blev ingen skola för min del. Har nu sovit ett antal timmar och känner mig mycket piggar dock lite febrig, fan vad jag inte har tid med det här! Ska till stallet lite senare och mocka åt båda iallafall, sen får vi se om jag och Pia tar en tur. Vil att hon ska gå idag och vila imorgon och sen gå Lördag, Söndag då har hon gått super den här veckan med varierat arbete och underlag. Lutar mot att jag tjuvrider en sväng och om soffan ska rida så får man sällskap perfekt. Sitter nu och tuggar på några soyabönor, så jäkla gott. Ska ta tag i lite tyska så känns det iallafall som jag har gjort något vettigt idag.
 

It´s Time

Hej och Hej, hemskt mycket hej. Dagarna är uppfyllda med allt från himel till jord så har inte hunnit skrivit så mycket på senaste och får se hur det bli lite framåt har full späckat. Prov varje vecka fram till sportlovet, Pia ska flytta om drygt en vecka så de kommer att vara mycket jobb i stallet till en början då jag räknar med att de kommer vara lite som att börja om från början. Men med rätt inställning fungerar allt, nu känner jag henne och hon med så jag vet hur man ska handskas med henne.
 
Lite om dagen, slutade tjugo i tolv men hade utvecklingssamtal kvart över ett, kul... Gick igenom hur jag tyckte att jag låg, jo men visst skulle jag ha kunnat prestera mera osv. Men ni vet ju att hösten har varit allt annat än med mig. Fick dra upp hela Sarelli och morfar historierna, tack för den en tår kom men nu vet lärarna hur det ligger till förmodligen. På Lördag var det 4månader sen usch jag ryser av tanken, får se frammåt mot nya spännande saker och komma ihåg min fina som en klar stjärna där uppe.
 
Fick skjuts till stallet av pappa efter samtalet, herre vilket väder det var. Strålande sol och minus tio grader perfekt!  Mockade och fixade slängde in Pia och klädde på henne och gick ut på ridbanan, kände att det var ett bra tag sen jag satt och trimmade lite dressyr på banan och tro mig det märktes. Hon var lite stel och seg förmodligen efter att vi var ute och travade och galopperade i skogen igår väldigt långt med soffan under klara stjärnor i månljus, så förmodligen hade hon lite räningsvärk. Fick igenom henne riktigt bra tillslut trampade på bra och var mjuk, frustade och löddret skummade i mungiporna. Just nu sitter problemet i galoppen, då hon drar ihop sig och tjurar till och drar upp huvudet och spänner sig. Håller på att klurar vad det kan bero på, när vi galopperar i skogen och liknande är hon inte alls så. Förmodligen jag som kortar henne för mycket och så orkar hon inte och tjurar. Får fortsätta att ligga i galopp ute och arbeta på avsaktningar och sådant istället på banan så löser sig nog saker och ting. Stod även och tittade på pinglans kropp och den blir allt bättre, musklerna börjar synas allt mer och hennes maghållning har blivit mer tränad, haha vet inte hur jag ska förklara men hon ser iallafall fresh ut.
 
Är taggad på våren nu, vill ha bar mark så att jag kan börja jogga igen och träna allt mer och så ska Pia komma i toppform. Vi ska träna träna träna både hon och jag ska se ut som hulken innan sommaren.
 
 
 
 

Det var ett tag sen

Har haft fullt upp de senaste dagarna och är riktigt slutkörd just nu,menmen har haft mycket roligt i både häst och människo väg. Blev ingen träning för mig och Pia i Fredags tränaren var sjuk, var rätt skönt att inte behöva åka iväg i kylan istället var vi ute och galopperade i snön med Soffan. Har även fått reda på att Pia och jag flyttar den 2 februari till ett annat stall närmare mig med RIDHUS! Herregud vilken lyx, är inte van att få ha sånna möjligheter. Kommer sakna våra udda ritter med Sofia och Vetra haha, bara att hålla tummarna på att vi återförenas i sommar på sommarbetet.
 
Annars håller vi på att planera för fullt inför Åre på sportlovet kommer att bli borta en vecka, och Pia kommer då ha stått på sitt nya i ställe i cirkus två veckor så förhoppningsvis har hon lugnat ner sig. Ska köra hundra på hantering veckorna innan lovet och rida så mycket som möjligt så att allt kommer gå bra för Frida när hon har henne.
 
Skolan har dragit igång nu och proven ligger inklämda i kalendern, vill bara gråta jag HATAR att plugga. Men får se framemot Åre och våren, även att min häst flyttar närmare som är mer än bra. Många av mina kurser avslutas ju till sommaren så det är all in den här våren för att höja sig. Min piss höst drog ner mig rätt mycket men jag är glad att jag har klarat mig och har gått igenom det relativt bra.
 
Nu ska jag ta och klicka igång lite serie avsnitt som får bli min underhållning i kväll inte helt fel. Höll nästan på att glömma har varit på brunch hos Hanna igår, längsen jag åt så mycket men det var så gott. Bra jobbat Hanna!
 

Onsdag

Då var mitten på veckan avklarad och jag är riktigt slut trotts att jag inte varit i stallet och ridit pia, Stina tömkörde henne idag. Fick ett sms av Stina där de stod att Pia hade varit super fin i tömmen, man blir så glad när saker och ting börjar att falla på plats. Har filmat klart till våran film idag efetr skolan, den kommer att bli speciell men grym. Tog hela eftermiddagen och att få ihop det sista så när jag kom hem till sju var jag helt slut slängde i mig en kopp thé, var ute med Raja och pratade med Ebba. Ska ta och hoppa i pyamasen nu och knoppa,godnatt.
 
 
 

Min stjärna

Fortfarande i ett lyckorus efter gårdagens ridpass, min pålle var så gudomligt fin. Kom till stallet det var förbannat kallt och de var länge sedan jag red ensam i mörkret. Packade på mig täckbyxor, tjockjacka, snodde syrrans ursnygga hjälm mössa och snowjoggings. Tog in Pia som var dryg och steppade runt i gången men vet hur jag ska korrigera det så hon gav sig snabbt. Klädde på henne, på med pannlampan och gramanen för säkerhetensskull. Bestämde mig för banan och att verkligen kunna få igenom henne, mycket mycket övergångar så att hon fick använda hjärnan och inga med hjälp av rösten då hon lyssnar för bra på den. Hon la sig sjukt bra efter alla skrittövningar och jag gick över i trav lika bra där, klev på riktigt bra och var lyhörd och lyssnade på varje halvhalt och förhållning, jisses vad lyhörd hon var. Hängde sig lite i vänster tygeln då hon skjuter in rumpan åt vänster och höger bogen flyger ut men när jag fick de på plats så låg hon även där som en klocka. Nöjde mig så och det märktes att hon var slut i huvudet, skrittade av henne för hand och hon klev på riktigt bra. Mycket nöjd över pinglan och på Fredag ska vi träna, TAGGAD!
 
Bild på Pian hos förra ägaren

Tisdag avklarad

Kom precis hem från Karin, bra där jag som skulle bita tag i lite plugg och styra upp livet. Är dock rätt taggad på att göra kvällens läxor, inte för att jag vet varför men de är en sånn skön känsla när man har allt klart och kryper ner i soffan med en kopp thé. Har även lyckats att dragit på mig en inflamation i tåleden, hur fan lyckas man? Tydligen kallas det gikt och de är oftast män över 40 som drabbas och jag då Ellen Johansson 16år. Efter lite googlande har jag iallafall blivit en expert på min tå och de är tydligen urinsyra i min led, så nu vet ni allt ni behöver veta om min tå och Gikt. Nu ska jag ta tag i läxorna så att någon blir gjord innan maten.
 

Söndag

Snart så var en vecka slut och vi går snart in på vecka tre. Är så fruktansvärt taggad på sportlovet vecka åtta då jag ska upp och åka skidor kan det bli bättre? Nono men innan dess har jag en massa plugg att genom lida och en häst som ska  gå fullt ut. Lite senare idag ska jag till stallet coh rida Pax och Frida ska rida Pia, bara att hålla tummarna för att hon sköter sig!

Skolan har dragit igång

Har nu gått två dagar i skolan och jaa det är segt att vara tillbaka men har saknat de från klassen en aning, hade en massa betyg samtal igår eftersom att jag var borta precis innan jullovet. Det var inte direkt kul jag är nöjd över hur jag låg efter höstens händelser men att berätta varför jag inte hade presterat till det yttersta som jag hade velat var riktigt jobbigt. Att dra upp morfar och Sarelli historierna var riktigt tungt, kom några tårar när jag pratade med min älskade tyskalärare och nästan mest för att hon ska bli mammaledig en så himla mysig människa som verkligen stöttar än när man behöver det. Men idag blev jag hemma, känner mig konstig i hela kroppen och kände att de är bättre att vara hemma idag då jag inte har några ``viktiga´´ ämnen. Så jag har tagit det lugnt nu på morgonen och ska nu slänga i mig lite lunch och sedan fixa mig för att träffa några från klassen och spela in våran film ´till svenskan, HAHA har ångest över den varför sa jag att jag kunde vara huvudrollen dåligt drag. Sen rullar jag ut till PiaLottan och rider troligtvist med Soffan.
 

Pion Gay de närmaste dagarna

Jag och Pia har haft ett perfekt jullov, hon har gått som en klocka och har blivit riden mycket. Varit ute och galopperat i snön, ridit med Stina och Sofia, hon har helt enkelt gått som en klocka. Har en fin film på henne på mobilen i snön som jag kan försöka lägga upp någon dag. Hon har skärpt till sig i stallet regält och blivit allmänt bättre i hanteringen. Jag har även köpt ett nytt bett som hon har gått kanoners på, nästan för bra för att vara sant. Men jag har märkt att henne attityd har kommit fram  under det senaste dagarna och i måndags när jag var på ängen för att rida dressyr så var hon så jäkla fin till en början och man märker att man måste börja sätta lite krav på henne för hon nöjer sig inte med det enkla arbetet längre. Så jag hade börja sätta igång henne i trav på ängen och ville att hon skulle flytta sig i ett lugnare tempo och inte bara älga på, hon blev allt mer stissig och jag blev arg och de är bara dumheter. Red på hon fick mer saker att hålla reda på för att hon skulle koncentrera sig, fortfarande rätt uppe och spänd och så från ingenstans reste hon sig. Hon har inte ont någonstans utan detta är bara dumheter, och jag tror att hon reser sig när saker och ting inte går som hon vill det eftersom hon reste sig en gång när jag skulle lasta och då var hon förbannad och även i boxen när hon har blivit ensam men i dessa lägen har jag vunnit över henne. Så i måndags när hon reste sig på ängen så hoppa jag av och gick till banan, blir alltid lite ängslig om hon ska sticka och jag ska ramla av och hon ska bli påkörd osv. Det sitter kvar än sålänge. Men iallafall sen på ridbanan låg jag på en volt och galopperade tills hon gav sig och jag vann. Det är dressyr träning nästa vecka och jag ska fråga vad jag ska göra för att hon inte ska göra det och tills dess blir det graman tygeln.
 
 

Torsdag

Dagarna flyger fram och det var ett tag sen jag skrev här, har haft fullt upp med skola och Pia och annat menmen. Ska ta tag i saker och skriva allt här som har hänt under det senaste dagarna, en super bra nyhet är iallafall att Pia ska flytta, jag vet inte när men hon ska flytta till ett stall bara en kvart med cykel från där jag bor. KOmmer att ha 3min till närmaste ridhus till fots. Kommer att kunna spendera mer tid i stallet och lägga ner mer tid på oss känns super men tråkigt att lämna soffan men jag återkommer.
 

Saker och Ting

Livet är så annorlunda för alla, det är rätt fantastiskt att livet ser så olika ut för alla. Alva befinner sig i Spanien, Hanna är påväg hem från Sölvesborg, Jag sitter i min soffa, Sarelli och morfar är med varandra någon annan stans. Allla befinner sig på olika platser men för bara några veckor sen, dagar sen var i alla i Uppsala. Hur som helst så hoppas jag att varje människa har det bra på sitt håll just denna dag. Pia vilar idag. Så jag ska passa på att vara lite social mot omvärlden, ska träffa Nellie på stan väldig bra. På vägen ska jag köpa ett gravljus och gå ner på stan just för att tända ett ljus på mormor och morfars grav, de blir skönt efter när man har skänkt de underbara människorna en tanke. Ska ta och hoppa i lite kläder och fixa mig för att sedan knata iväg ner på stan.
 

Krigshunden

 
Våran rätt speciella hund Raja, snart tolv år verkar tro att hon bara blir yngre och yngre. Hon är överladda med energi och ägnar sig åt gamla fasoner. Igår till exempel när mamma¨var ute på promenad så försvann hon upp i skogen och kom inte tillbaka. Så mamma gick hem och åt frulle för att sedan gå ut och leta efter henne igen. Men mamma kom inte längre än ut än till porten för Raja satt utanför och blängde. Var arg på mamma för att hon lämnat henne i skogen, för er som känner Raja så vet ni även att Raja brukar gå hem när hon tröttnar när går på promenad eller när man lämnar henne. Men denna gång skiljde sig från mängden eftersom att Raja var helt blöt som att hon måste ha badat. Troligen hade hon förskt att tagit en genväg över ån hem och ramlat i, tur att det slutade väl hon kunde ha dött där i vattnet. Men man kan inte låta bli att bli full i skratt hon är så knäpp, varför lyckas familjen johansson alltid att få så speciella djur. Dessutom så rymde Raja på dagens tur i skogen, nu får hon allt gå kopplad tills hon har lugnat ner sig igen.
 

näämen Hej

 
Är så galet trött men ändå har jag sovit bra mycket den senaste natten, kanske för mycket? eller så vet jag vad som kommer att vänta mig på Onsdag då jag börjar i skolan igen. Bara att bita ihop inför världens bästa sommarlov, det går rätt snabbt. Juste det gick kanoners med Frida och Pia igår, lillan skötte sig fin fint och tror att de kommer bli utmärkt när hon har ridit henne några  gånger till. Det kommer säkert gå toppen på sportlovet, håller alla tummar och längtar till Åre och¨att åka skidor så fruktansvärt roligt.
Jag och pappa var ute imorse och red, red längs åkern och sedan på ängen. Det känns att jag kan börja sätta lite mer krav på henne för hon nöjer sig inte med att lulla runt lite längre. Så jobbade henne mycket i galopp idag och hon var så ruggigt fin kände verkligen att hon tyckte att de var skönt att få arbeta och trampade på riktigt bra.
 

Every step I take

Herre har en massa låtar i huvudet som måste försvinna, får ta och lyssna sönder dom så man inte drömmer om dom,haha. Kom hem för en timme sen och har nu placerat mig i soffan efter att ha klämt i mig lite lunch. Alva kommer snart förbi på en fika, hon åker på måndag tillbaka till Spaninen så himla surt hade gärna träffat henne ännu mera menmen. Var och red Pia imorse med Soffan och jisses vilket underbart väder det var, man blir nästan religiös uppe på hästryggen i sånna stunder  när solen ligger på. Hittade en perfekt sväng som passade utmärkt för kusarna denna dag. Tycker att Pia var bättre på det nya bettet hängde sig inte lika mycket och lättare att korrigera, perfekt. Imorgon följer Frida med och rider Pia för första gången ska till Åre på sportlovet så vill att Frida följer med många gånger innan hon tar henne ensam. En hel del att planera när man ska vara hästledig, men de viktigaste är att Frida och Pia trivs med varann eftersom att båda är nya. Litar på båda två så det ska nog funka, så imorgon rider jag Pax istället och får se någon annan på Pias rygg.
 

Du är helt okej

Kom hem från Upplnds-Bro för ett tag sen, har varit på Börjes med Lilian och Stina. För er som inte vet var Upplands.Bro ligger, jaa det vet egentligen inte jag heller men att de finns en helt grym outlet där vet jag nu efter dagens roadtrip. Fick med mig en riktigt bra present till broder från outleten och en massa fina saker till Pia från Börjes ett innertäcke med 200grams fyllning för våren och hösten när de blir varmare, ett tre delat bett, ljusrosa lindor och svarta boots eftersom att damen har en tendens att slå på sig. Riktigt nöjd med mina inköp nu ska Pia utsmyckas, är dock riktigt trött just nu så vi får se vad kvällen består av.
 

Jag sätter mitt allt, mitt bästa för dig

Är precis färdig duschad och färdig stallad för dagen. Red med Stina igen fram och tillbaka på vägen finns inte så mycket att rida på när underlaget är som det är, menmen man blir bra på att rak rikta. Pia låg på mer än igår och kändes lite sprettig så höll mig till trav då jag inte vill riskera något nu när vi inte känner varann så bra än. Ska inhandla ett skarpare bett idag och jag tror att de kan vara bra att ha på henne ute, nu har hon endast ett två delat. Det snöar ute och kör en tummen upp för den, underlaget blir bättre och allt blir så mycket ljusare. Ska ta och mysa ner mig lite i soffan innan jag fixar mig för dagens roadtrip, idag blir det en bra dag!
 
 

Bromsa tiden

Jisses snart så börjar skolan igen, vet inte riktigt om jag är redo för det än. Skulle fungera rätt bra i min vardag att vara ledig och vara i stallet på förmiddagarna och bara mysa på eftermiddagarna, dagarna blir liksom uppfyllda hur man än gör. Rätt skönt då man aldrig får en tråkig stund eller vänta har en sjukt tråkig kväll idag. De flesta är sjuka eller har saker på annat håll, skulle egentligen ha gått på bandy men nu blev det inte så då fadern fick rulla ut och jobba surtsurt. Så jag sitter här i min säng lyssnar på musik och försöker planera lite framöver, allt från hur Pia ska motioneras till min träning osv. ska försöka att komma igång nu så att jag blir starkare och kan prestera ännu lite bättre är så sugen på revange. Imorgon rullar jag iväg på roadtrip med Stina och Lilian Börjes är vårat mål och på inköpeslistan står, nya boots,tunnare innertäcke,skarpare bett och ett ljus rosa dressyr schabrak. Sätter på en rulle och äter lite glass inga nyårslöften som utesluter fika.
 
 

Mysig låt

Pionen

Pia och jag har vilat i tre dagar nu över nyår, har haft fullt upp och det har varit skridskobana över hela Uppsala så de var lika bra att ha henne vilad några dagar. Men idag äntligen har jag varit uppe på hennes rygg igen och röjt lite på vägen med Stina och Pax. Verkar som att vilan hade resulterats i mer än bra, lugn avslappnad, mjuk och fin dock lite stark och ligger på. Travade upp och ner på vägen några gånger och rullade lite i galopp längs åker kanten och de gick rikitigt fint. Helt otoligt att min häst är så besatt i hö förresten drar i sig en påse på en kvart eller två, skönt att hon inte är svår gödd. Nu blickar vi fram emot året tillsammans detta ska bli dunder, taggar till för träning om två veckor.
 

Nytt år, mer än bra

Taggad var minst sagt ordet, de är nytt år nu lägger vi allt gammalt bakom oss och satsar ännu lite mer. Jag har ny häst, relativ ny skola,nya vänner, ljusare tider med längre dagar detta år kan bara inte gå fel. Citerar min käre syster som förövrigt fyllde 25år igår ``Vi ska äga det här året´´, och det ska vi verkligen ta vara på varje minsta sekund och nu kan det faktiskt bara bli bättre. Till lägger att jag hade en lyckad nyårsafton!
 
RSS 2.0