Varje dag finns du här med mig

Allt är så jäkla tungt, överallt finns minnen från dig saker,hår, bilder det går inte att undvika det vill jag inte heller. Läste Sofias blogg om hur de hade lagt ut ett gravljus och en blomma på platsen där det hände, jag måste verkligen ta mig dit med en bukett och ett ljus för att hedra dig min bästa vän. Någon hade ialfall lämnat en morot där vid ljuset och rosen, någon som varit med när allt hände. Det finns så otroligt fina människor på denna jord som hjälper till. Tack till alla er, som finns där ute med er vid min sida ska jag aldrig glömma det fina jag har haft med honom det som man aldrig kommer att få uppleva igen med dig. Du är bäst Sarelli kom ihåg det och vila i frid min vita alldeles speciella vän.
 

Varje tår är för dig

Har varit i stallet och släppt ut hästarna, riktigt jobbigt att komma in och inte höra något glatt gnägg från sarelli det känns när man ser sin tomma box. Den är ren det ligger hö och nytt vatten men ingen häst, känner att det här kommer att ta otroligt lång tid för att kunna smälta händelsen och leva normalt. Försöker att blicka frammåt har börjat kolla på hästar, allt för att försöka nå tillbaka till den vanliga vardagen. På lördag eller söndag beger jag mig med syrran till Gävle för att titta på tysk import valack på 8år. Kommer aldrig att finna en häst som Sarelli igen men kanske en bra kompis att kunna fortsätta frammåt för att försöka läka dessa sår.
 

Du kommer alltid att vara en stjärna för mig

    
     
 
    

När ens liv försvinner ut i tusen bitar

Tårarna slutar aldrig rinna, somnade gråtandes för att sedan vakna av att jag gråter. Detta är det värsta som har hänt i hela mitt liv min bästa vän är död han kommer aldrig mer tillbaka. Aldrig mer kommer jag få känna han varma vita päls aldrig mer få mocka hans box, inga mer barbacka turer i spöregn inga fler oförglömmliga turer med sofia. Det som hände igår ska aldrig få hända. Är helt tom har ingenaning om var jag ska ta vägen nu, när allt var jobbigt åkte jag till honom en vän som alltid lyssnar och förstår. Tiden läker alla sår men frågan är hur länge kommer det att ta just nu känns det som är fast i en ondcirkel med morfar,sarelli,död. Man blir inte längre förvånad. Ta vara på allt ni har och älskar för nästa dag kan det vara borta.

Nu var botten nådd

I skolan

Sitter på engelska lektionen det värsta på veckan är så snuskigt dålig på engelska, bara att kämpa på. Läraren håller på att dela ut böcker och det är väll snart min tur. Vilket väder Uppsala bjuder på idag, mysigt värre med spöregn beger mig till hästen när jag slutar ha en bra dag!
 
 

Strövtåg i hembygden

 
YEEEESSWOOOOPPAA!!! Nu har man gjort det där jävla samhällskunskapsprovet, och varför har jag pluggat i en vecka totalt värdelöst när det endå är skit svårt och endast en jävla massa skrivande. Sånt är livet, men nu är det iallfall gjort. Bara att ladda upp och sen börja plugga historia om någon dag. Sarelli har blivit riden av Stina redan idag dressyr på stubben han hade skött sig bra, lysande. Imorgon ska jag tvinga Sofia ut på en tur och det koller bli strålande för saknar både hästen och människan. Nu ska jag ta och belöna mig med några vampire diaries avsnitt och yttligare några finnkrisp så rullar jag iväg till saknade Ebba och bjuder in på middag.
 

När vindarna viskar mitt namn

Tjenatjena jag lever fat är rätt begravd i samhällskunskap som omfattas av en jävla massa ideologier. Varför fastnar inte skiten har pluggat som fan men det är bara att sätta tänderna i det sura äpplet och fortsätta någongång sätter det väll sig. Denna vecka är en plåga fram till onsdag då det inte är någonting alls efter det, woopa. Studiedag på fredag så på något sätt ska man väll kunna härda ut. Har varit i stallet vå gånger idag först och släppte ut dom imorse pappa mockade jag fixade, sen drog jag dit vid fyra och red med sofia mysigt att få lite socialt umgänge när man är fast klistrad i plugget. Kortfattat om helgen har varit pax vakt och ridit två hästar, middag hos anna lysande, och massa konstiga saker i stallet som vanligt. Nu blickar vi frammåt mot en helves vecka.
 

Äntligen Fredag

Ser verkligen inte fram emot helgen den kommer bara att proppas full med plugg. Måste sparka in ideologierna i min skalle hur nu det ska gå. Mellan allt detta plugg ska jag hinna med att rida två hästar och en middag imorgon kväll det får funka bara jag lägger 100% på både häst och plugg. Åkte direkt till stallet efter skolan och träffat Sofia, hoppade/bommar på banan, Sarelli var inte i sitt bästa jag men passet rullade på och han blev bättre och bättre under tiden. När Sarelli var riden hoppade jag upp på nästa sparv, joggade pax på banan över lite bommar. Är nu sjukligt trött och ska plugga lite och umgås med familjen.
 

Gangnam style,S12C

Sitter och skrållar igenom gamla Eriksbergsbilder och fick en tanke på hur mycket man saknar människorna och miljön som man levde i under sin högstadietiden. Haha vet inte om jag ska skratta eller gråta så mycket hemska och knäppa saker man har varit med om som man aldrig kunnat önska att få uppleva. Ska ta och bjuda på lite bilder som får representera Eriksberg. Vet aldrig om jag skulle kunna gå tillbaka till min gamla klass igen det känns som att det är ett avslutat kapitel och att S12C kommer att bli grymt!
 
 

Oflyt helvete

 
Vilken seg dag jag har härdat mig igenom, avslutas med den största plågan på denna vecka dubbel lektion i tyska ville bara gråta när jag såg klockan ticka saktare och saktare. Har varit hemma ett tag och försökt koppla upp skoldatorn på internet här hemma men nej det gick åt helvete, skiter i det och låter någon karl fixa det sen. Och precis när jag tänkte sätta klorna i samhällskunskap upptäckte jag att jag har glömt skiten i skolan. Så nu har jag massa plugga att göra men inget som finns hemma, fruktansvärt arg får se det som att jag ska vila upp mig och plugga hela fredagkvällen istället. Tar och klickar på ett solsidan avsnitt för att bli lite muntrare och rullar sen mot Karin för att fika och laga lite byxor och kassar och gud vette allt. Farbrorn får vila idag.
 
 

Don´t you worry child

Vaknade för dryga timmen sen och har sovmorgon till tio, smidigt Ellen.. Ärså förbaskat pigg och känner att denna dag kommer att bli strålande. Ska ta och äta en fin frulle som jag aldrig hinner med, ta och knäppa någon mysig serie och sega lite senn blir det cykel till skolan. Jag är så jävla smyg taggad, men på vad ingenting? Ska få min skoldator idag woopa äntligen. Planer för dagen ser ut som så att Sarelli vilar så jag ska inte ta mig till den skrutten, blir så att jag får ägna mig åt plugg istället och träna det var längesen och behövs.
 
 
 

Orden fastnar halv vägs, vet inte hur jag bär mig åt

Satan vad bra han är! Första rena bytet satte vi igår, Äntligen!!
 

Read all about it

Var så sannslöst trött igår efter helgen, hårt arbete med Sofia hela Söndagen plus tidig morgon med motion av häst och allt möjligt. Så jag råkade somna helt och hållet när jag skulle ta en power nap klockan sju, så har sovit tolv timmar i natt. Så nu är jag laddad för dagen måste skriva en jävla Engelska uppsats ikväll så får snabba mig till stallet och rida och skynda mig hem igen. Nu ska jag ta och torka håret så jag hinner till mina dubbla naturlektioner, JIPPI!!
 

Samma gamla visa men jag vet inte vad det är för låt

Är super pigg, vaknade för någon timma sen men lät Ebba slumra vidare. Låg och läste mös med katten allt för att inte väcka damen. Om 50min går min buss till Gränby måste skynda mig och fixa mig så att jag är på topp när jag träffar de fina lite senare. Ha en bra Lördag, jag ska ha det bäst taggad!!
 

Freak

Gaaalet, glömde att berätta om världens bästa horse igår. Herregud vi snackar grejer, han var så fin han gick som en klocka precis som jag ville ha honom.Värmde upp med låg form där han bara fick jogga igång och bli stadig, tempoväxlingar och förflyttningar. Fortsatte i galopp låg även där med tempoväxlingar, saktade av direkt till skritt där han tog förhållningen och lät han pusta. Arbetade med ``bananerna´´ för att få någon plats på bakdelen och den hamnade till rätta. Jobbade nedsittning i traven där jag kortade och höjde formen något, kände hur han arbetade mellan samlingarna och i förflyttningar fattade galopp och samlade honom även därjag emellan lände och lät han sträcka ut. Avslutade med några enkla byten och han satte två så nöjde mig med det. travade av och han var riktigt trött så skönt att se sin pärla slut körd då sover man bra. Vi är på gång nu det känns!
 

One day

Tog en häst i varje näve och knatade runt åkern, det skötte sig inte men jag tog mig runt. De blåste så jag skyller på deras tillfälliga psykbryt på det. Fick gå in rätt tidigt tråkigt väder och jag ville ha skjuts hem,en fuling.
Nu sitter jag hemma och ska väll ta mig till kära Homebye och inhandla sallad i den nya salladsbaren, stor händelse för Eriksberg. Vet inte än vad kvällen kommer att erbjuda sjukt förbannad på att snabba Cash var fullbokad idag så att det inte blev någon bio. Får ta och skärpa till mig blir troligtvis bio imorgon istället, får väll ta och bjuda över kvinnorna hit och mysa lite, kanske frysa in hösten på balkogen.
 
 

God morgon!

Har precis kommit igång otroligt skönt med sovmorgon. Min röst mår inte så bra men den får hålla ut. Sarelli var smått crazy igår och endå bestämde jag mig för att rida på stora stubben. Satte honom regält i arbete med tempoväxlingar, bananer och gud vette allt. Avslutade med kondition galopp runt hela stubben han skötte sig som en riktig stärna. Skyggade inte för något och jag kunde bara stå upp och han rullade i galopp i solen underbart. Skrittade av en bra stund så han fick slappna av lite och coola ner sig, väl tillbaka på gården hade hästen somnat. Helt slut körd och skönt var det för då får jag nog ett fint pass idag. Svampade av honom, piutsade utrusningen släppte ut honom, kokade te och satt mig i solen och gjorde läxan inte helt fel.
Kvällen avslutades med bonde söker fru :)
 

förlåt att jag aldrig sagt förlåt

Herregud vad knäckt jag blir på denna förbaskade förkyldning, har inte gjort något ansträngade på nu två dagar imorgon måste jag vara frisk för är något rastlös. Har tagit upp mitt gamla Vampire diaries beroende under dagen underbart! Sarelli får vila idag det var ett tag sen, men han kommer väll vara över laddad imorgon när vi kör på stubben. Håller tummarna för Sofia idag med provridning. Det var sjukligt tomt i stallet igår när jag var och tog in hästarna bara de två vita. Nu ska jag ta och smina över min förkyldning för att orka pallra mig iväg till skolan och ha utvecklingssamtal, jippie!
 

Million Voices

Kulturnatten igår och det blev en mycket lyckad kväll/natt. Startade upp med en middag hemma hos mig med tjejerna för att sedan rulla ner på stan och träffa lite mer folk. Stötte på några nya och gamla vänner, super. Cyklade hem rätt sent med Ebba på min sida som stannade över natten. Lyckades fastna i cykeln när jag var hemma och tycker inte vi ska gå mer in på det. Blåmärke på lår och knä.
Vaknade upp med en fin förkyldning så nu blir det att gå på alvedon och halstabletter.
 
 
 
 
 

Allting börjar om

Tikki lämnade gården igår, stackars stackars Sofia kommer att sakna den trevliga hästen och framför allt kommer min pojke att sakna sin flicka. Vi fick en fin sista ridtur på stubben och runt ensta våran standard tur med fruktstund och allt men nu var det våran sistatur med Tikki. Sofia åker och provrider en ny häst idag och jag håller tummarna, för det är sjukt tomt utan en vän att prata oom allt från himmel till jord. Ska ta och fixa mig lite innan jag drar ut till Hemringe och rider ett dressyr pass på min pålle. Slänger med en bild på Sofia och Tikki från i veckan vid ån.
 

Tidig morgon

Sitter och väntar på att brodern ska komma så att man kan bege sig till hästarna och släppa ut dom.
Ser ut att bli super väder idag, tummen upp! Ha en bra dag!
 

Second cut

Blev en till dag i ledighet, verkligen helt slut så det behövdes. Var ute tidigt i stallet och red med storesyrran. Vi drog ut på stubbåkern och Sarelli var super fin tycker att han skötte sig utmärkt. Han har verkligen skärpt till sig när man är ute, han skyggar inte längre eller snarare än så länge. Hur skönt som hellst att bara kunna rulla i galopp och inte vara rädd för att han ska hoppa åt sidan eller tvär stanna. Känns även i hans kropp att han har gått bra hela vecka, mjuk och fin inga konstigheter. Så Sarelli har fått bra med motion idag nu är det dock min tur. Hanna väntar.
 

Sådan häst sådan ryttare

Tar och bjuder på denna, från förra sommaren våran första sommar tillsammans. Rätt härlig fast att jaa..

Carpe diem

Nu var gåstavarna invigda från min sida, underskatta inte dom fantastiska pinnarna för det var riktigt skönt och man fick ett helt annat flyt när man gick. Tar på mig tantstämpeln, men det är värt det.
Har hunnit rensa tankarna inför dagens händelser, det kommer gå bra men såklart kommer det vara mycket mäktigt och sorgligt. Livetsgång och någon gång måste man gå igenom det och säga farväl till en älskad fin person. Ska ta och hoppa in i duschen och samla ihop mig, så åker jag nog till stallet lite senare till kvällen och rider med Sofia. Ha det bra!
 
 

5 September 2012

Nu vart man trött i både skalle och kropp, har varit en hel tuff dag för mig. Började 09.30 på katedralskolan och sen har det bara tickat på med allt möjligt. Sofia fick till och med dressyrfjollan att hoppa med henne på banan idag, Jojo hela 60cm mycket stolt! Sarelli kändes ovanligt fin i kroppen och bjöd fruktansvärt bra mot hindrerna det märks att han tycker om att hoppa min lilla skrangloarab. Så Sarelli är jag nöjd med idag. Brodern och jag har varit och hämtat hö också, trevligt med lite syskontid och har även träffat en stört skön bonde. Så det var väll min dag i korthet för att inte glömma lektionerna menjag tror vi tar och hoppar det. Ska nu ta och bjuda på en charmig bild på mig och Sarelli precis när jag fått honom och hoppar första gången i dressysadel och allt dagen till ära.
 

Lysande sickan..

Haft en riktigt seg dag idag, vaknade ruskigt trött och ville bara somna om och vakna om en vecka eller två.
Klarade mig igenom dagen med mitt fina kaffekort och Hanna vid min sida. For ut till stallet efter skolan med Sofia, mockade och fixade sedan ut på en ridtur tillsammans. Har nu fått veta att ska lämna tillbaka Tikki, så jävla surt att min stallkompis,att vårat lilla gäng ska splittras. Jag som hade sett fram emot världens bästa höst och vinter, men vi håller på en återförening sommaren 2013! Men vi var iallafall ute på våran sista ridtur och joggade det och lät det sträcka ut lite efter gårdagen långa ritt. Ska ta och duscha och koka te och tänka på allt kommer bli framöver, Tikki och Sofia jag kommer sakna er!
 

Helvetehelvetehelvete

Just nu har mitt toppen gått ner på botten, gruvar mig inför Torsdagen och har fått veta att Sofia blir av med Tikki. Helvete allt som var strålande efter en tuff period men nu börjar det om, Alva drog till spanien, morfars begravning, Sofia blir av med Tikki, tre delar som har förgyllt min vardag. Som en liten parantes i detta har jag och Sofia varit ute och ridit, kanske våran sista ridtur. Galopperat på stubbåkrarna, en viss liten vit häst ladda på som jag vet inte vad. Super ridtur på typ 2timmar har gjort allt som kunnat för att de skulle bli så bra som möjligt. Sarelli har dragit bort hela uppbindningsplatsen, en stjärna...
Nu ska jag ta och sova så jag blir lite på banan igen.
 

Söndag 2 September

Är fruktansvärt trött på Sveriges väder, det var längesen man var ute utan att bli blöt. Allt ät blött och skitigt, håller tummarna för en bättre vädervecka. Var hos Ebba med min familj igår och åt middag mycket trevligt. Hinner inte skriva något mer ska iväg till stockholm med broder på invigningen av den nya arenan.
 
RSS 2.0