It´s Time

Hej och Hej, hemskt mycket hej. Dagarna är uppfyllda med allt från himel till jord så har inte hunnit skrivit så mycket på senaste och får se hur det bli lite framåt har full späckat. Prov varje vecka fram till sportlovet, Pia ska flytta om drygt en vecka så de kommer att vara mycket jobb i stallet till en början då jag räknar med att de kommer vara lite som att börja om från början. Men med rätt inställning fungerar allt, nu känner jag henne och hon med så jag vet hur man ska handskas med henne.
 
Lite om dagen, slutade tjugo i tolv men hade utvecklingssamtal kvart över ett, kul... Gick igenom hur jag tyckte att jag låg, jo men visst skulle jag ha kunnat prestera mera osv. Men ni vet ju att hösten har varit allt annat än med mig. Fick dra upp hela Sarelli och morfar historierna, tack för den en tår kom men nu vet lärarna hur det ligger till förmodligen. På Lördag var det 4månader sen usch jag ryser av tanken, får se frammåt mot nya spännande saker och komma ihåg min fina som en klar stjärna där uppe.
 
Fick skjuts till stallet av pappa efter samtalet, herre vilket väder det var. Strålande sol och minus tio grader perfekt!  Mockade och fixade slängde in Pia och klädde på henne och gick ut på ridbanan, kände att det var ett bra tag sen jag satt och trimmade lite dressyr på banan och tro mig det märktes. Hon var lite stel och seg förmodligen efter att vi var ute och travade och galopperade i skogen igår väldigt långt med soffan under klara stjärnor i månljus, så förmodligen hade hon lite räningsvärk. Fick igenom henne riktigt bra tillslut trampade på bra och var mjuk, frustade och löddret skummade i mungiporna. Just nu sitter problemet i galoppen, då hon drar ihop sig och tjurar till och drar upp huvudet och spänner sig. Håller på att klurar vad det kan bero på, när vi galopperar i skogen och liknande är hon inte alls så. Förmodligen jag som kortar henne för mycket och så orkar hon inte och tjurar. Får fortsätta att ligga i galopp ute och arbeta på avsaktningar och sådant istället på banan så löser sig nog saker och ting. Stod även och tittade på pinglans kropp och den blir allt bättre, musklerna börjar synas allt mer och hennes maghållning har blivit mer tränad, haha vet inte hur jag ska förklara men hon ser iallafall fresh ut.
 
Är taggad på våren nu, vill ha bar mark så att jag kan börja jogga igen och träna allt mer och så ska Pia komma i toppform. Vi ska träna träna träna både hon och jag ska se ut som hulken innan sommaren.
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0