3 Februari

Hejhej! Har för tillfället bäddat ner mig i en filt i sängen, rätt trött i både huvud och kropp. Det var ett tag sen vi hördes av, har haft fullt upp med flytten till nytt stall. Men igår 15.40 rullade trailern från stallplan i Storvreta mot vårat nya stall i Kvarnbo. Var rätt orolig att Pia inte skulle gå på trailern och hålla på och strula som vi haft lite problem med. Hon var även lite stressad när jag tog in henne, det såg ju inte ut i stallet som de brukade vi hade tömt hela bara någon timme innan. Men när hon väl var påklädd och färdig för att lastas så klev hon rakt in, Duktiga Fian! Väl frammen knalla hon ut inga problem, blåste upp sig något och tittade sig omkring. Tog in henne i det nya stallet och de var som att hon kände sig hemma. Helt cool lugn, så himla skönt. Hon står nu i ett hörn med ingen på sin vänstra sida men Pax på sin högra som hon redan känner.
 
Var till stallet tidigt imorse och släppte ut hästarna med Stina, och det verkade som de sovit gott. Hade inte flängt runt överdrivet mycket och Pia verkar ha fattat hur slowfeed nätet fungerar. Var uppe på hästen till åtta, UNDERBART att ha ridhuset fem minuter bort. Gick väll sådär att rida hon var lite spänd och var extremt pigg och trippig men väldigt snäll. Var en annan häst där som hon stissad upp sig lite över, tror att hon brunstar lite tyvärr. Bästa med ridhuset att kunna ligga i galopp på en volt och inte bry sig hur underlaget såg ut. Det kommer bli så ruggigt bra i det här stallet känner jag, Pia ska vara som en riktig liten muskelklump till sommaren och så även jag. Ska upp till stallet lite senare i eftermiddag och ta in dom, lika bra att få in rutinerna redan nu. Syrran och jag ska även raka av dom all vinterpäls, nu när det ska börja gå hårdare så vill man inte ha svettiga hästar.
 
Planer inför morgondagen, ska upp tidigt för att rida innan skolan i ridhuset såklart haha. Lika bra att hon får gå där några dagar nu så att hon lär sig känna miljön och vara lite välriden innan vi rider ut.
 
 
 


Kommentarer
Angelica

Finns det stall i Storvreta? Jag bor ju där! Hittar dock inga kontaktuppgifter, vet du hur man kan få tag i dem? :)

2013-09-04 @ 19:21:19
URL: http://angelchanelle.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0